بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۴

روحانی تهرانی چگونه دو دختر را از دست مزاحمان خیابانی نجات داد؟

کد خبر : ۴۹۰۳۶
روحانی تهرانی كه برای نجات 2 دختر از دست مزاحمان خیابانی به شدت مجروح شده است ، گفت با وجود آگاهی از خطر نابینایی چشم راست، از دخالت برای نجات این 2 دختر از دست مزاحمان خیابانی راضی است.

به گزارش آینده ، حجت‌الاسلام فروزش درگفت و گو با روزنامه وطن امروز این را بیان كرد . ادامه این مصاحبه بدین قرار است :


چه شد این فداكاری را انجام دادید؟


امر به معروف و نهی از منكر یك وظیفه الهی است، پس فداكاری به حساب نمی‌آید. ساعت 10 شب بود، به همراه 2 تن از آشنایانم سوار خودرو در حال گذر از خیابان شریعتی نرسیده به تقاطع خیابان ملك بودیم. ناگهان دیدم 2 پسر و 2 دختر در حاشیه خیابان رفتارهای عجیبی دارند، آنها عصبی بودند، وقتی نزدیك‌تر شدیم، دیدم 2 مرد با كتك زدن دختران سعی دارند آنها را با خود ببرند و دختران با داد و فریاد از دیگران كمك می‌خواستند.


كسی در نزدیكی‌شان نبود تا به آنها كمك كند؟


بودند اما دخالتی نمی‌كردند، شاید می‌ترسیدند برای خودشان اتفاقی بیفتد.


شما این حس را نداشتید؟


من حس وظیفه داشتم، خواستم ماشین متوقف شود. 2 پسر هنوز دختران جوان را كتك می‌زدند. از همراهم خواستم به پلیس 110 زنگ بزند بعد پیاده شده و به سمت مزاحمان حمله كردم.


احتمال اینكه خطری برای شما وجود داشته باشد، نگرانتان نكرده بود؟


آن لحظه تنها به فكر نجات 2 دختر بودم. 2 مزاحم حرف‌هایم را قبول نمی‌كردند و هنوز دست به یقه نشده بودیم كه یكی از آنها ناگهان شیشه نوشابه‌ای را كه نمی‌دانم از كجا به دست آمده بود به باك موتورش زد و شكست بعد به سمت من حمله كرد، بلافاصله سوزش دردناكی در چشم راستم حس كردم و بینایی‌ام كاملا تار شد. آن پسر دست‌بردار نبود چند نفر دیگر را نیز زد و سریع سوار موتورش شده و فرار كردند.


كسی جلودار فرارشان نشد؟


جمعیت زیادی نبودند، رفتار 2 شرور هم وحشیانه بود و اگر كسی به سمت‌شان می‌رفت حتما حال و روزی بهتر از من پیدا نمی‌كرد. وقتی فرار كردند من به اورژانس فارابی انتقال یافتم و دیگر چیزی نفهمیدم تا اینكه دیدم در بیمارستان رسول اكرم(ص) هستم.


نگران نابینایی‌ات نیستی؟


چرا نگران هستم. امیدوارم عمل جراحی با موفقیت صورت بگیرد و خطری وجود نداشته باشد اما مهم‌تر از همه خوشحالم كه دختران جوان را از دست مزاحمان شرور نجات دادم و همین كافی است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر