بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۰۱ تير ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۵
با رشد 30 درصدی فروش در سال 1389

نفت پارس 6 برابر سال گذشته سود نقدی توزیع کرد

صادقی مجرد افزود شرکت نفت پارس را می توان شرکتی با تجربه اما جوان دانست زیرا عمر شرکت 37 سال است که نشانگر تجربه مناسب در حیطه فعالیت خود در قبال رقبای جدید است اما بسیاری خطوط تولید نوسازی و بازسازی شده اند که شرکت را جوان کرده اند و جای خوشبختی است که در چنین شرکتی فعالیت می کنم.
کد خبر : ۴۹۸۹۵

جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت نفت پارس ( سهامی عام ) رأس ساعت 10:00 صبح روز سه شنبه مورخ 90.3.31 درمحل سالن ورزشی کارخانه نفت پارس با حضور بیش از 77 درصد سهامداران برگزار شد.

ترکیب هیات رئیسه مجمع با حضور آقای سید ضیاءالدین شجاعی به عنوان رئیس مجمع و نظارت آقایان عبدلی و قبادی و به دبیری آقای علی صادقی مجرد (مدیر عامل) تشکیل شد.

همچنین نماینده سازمان بورس و نماینده موسسه حسابرسی نیز در جلسه حضور داشتند.

مجمع پس از استماع گزارش هیات مدیره توسط علی صادقی مجرد و گزارش بازرس قانونی تصمیمات ذیل را اتخاذ نمود.



1- تصویب صورتهای مالی منتهی به سال مالی 89.12.29

2- تقسیم 120 ريال به عنوان سود نقدی به ازای هر سهم

3- انتخاب موسسه حسابرسی هشیار بهمند به عنوان حسابرس و بازرس قانونی شرکت

4- انتخاب روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیر الانتشار


 
ترکیب اعضاء هیأت مدیره

 

اعضای هیأت مدیره

نماینده

سمت

شرکت فواد ری

غلامحسین نوذری

رییس هیأت مدیره

شرکت سرمایه گذاری ری

سید ضیاءالدین شجاعی برهان

نایب رییس هیأت مدیره

شرکت پارس ام سی اس

خسرو وثوق زاده

عضو هیأت مدیره

شرکت نوسازی و عمران امید ری

حمداله محمد نژاد

عضو هیأت مدیره


علی اصغر صادقی مجرد

مدیر عامل

 


حاشیه مجمع

به گزارش خبر نگار اعزامی بورس نیوز به مجمع نفت پارس بیش از 77 درصد از سهامداران در این جلسه حضور داشتند که مشتاق استماع گزارش یکسال فعالیت شرکت از زبان هیأت مدیره بودند.

علی صادقی مجرد مدیر عامل جوان و جدید شرکت مسئولیت ارایه گزارش هیأت مدیره را به مجمع داشت و بدون تعارف سراغ شاخصهای مهم فعالیت شرکت رفت و در ابتدا اذعان داشت باید این گزارش توسط مدیر عامل قبلی (وثوق زاده) تقدیم مجمع می شد زیرا بنده در سال گذشته مسئولیتی در نفت پارس نداشتم ولی بهر حال هیأت مدیره این مسئولیت را به بنده واگذار کرد و برای اینکه حوصله شما را سر نبرم از ارایه آمار و تاریخچه شرکت که در گزارش مکتوب خدمت شما تقدیم شده می گذرم و نکات اصلی را بیان می کنیم.

وی در ادامه گفت در سال 1389 توانستیم فروش را به میزان 30 درصد نسبت به سال گذشته افزایش دهیم که این افزایش هم به دلیل افزایش قیمت محصول و هم به دلیل تولید بیشتر و تنوع جدید محصول بوده که موفقیتی چشمگیر است و خوشبختانه در همین راستا سود شرکت از حدود 5 میلیارد تومان در سال مالی قبل به حدود 15 میلیارد تومان در سال مالی 89 افزایش یافته است یعنی حدود 60 تومان برای هر سهم. اما بنده قبول دارم این میزان سود برای شرکتی با قدمت نفت پارس کم است لذا سعی می کنم فرآیندها را اصلاح نمایم تا سود بیشتری حاصل سهامداران شود.

صادقی مجرد افزود شرکت نفت پارس را می توان شرکتی با تجربه اما جوان دانست زیرا عمر شرکت 37 سال است که نشانگر تجربه مناسب در حیطه فعالیت خود در قبال رقبای جدید است اما بسیاری خطوط تولید نوسازی و بازسازی شده اند که شرکت را جوان کرده اند و جای خوشبختی است که در چنین شرکتی فعالیت می کنم.

مدیر عامل جدید نفت پارس در ادامه سخنان خود گفت: از دو ماه انتهای سال 1389 تا کنون با چالشهایی مواجه شدیم که شرکت را دچار مشکلاتی کرده است که عبور از آنها تدبیر لازم را نیاز دارد.

اولاً قیمت ماده اولیه مورد مصرف شرکت که همان لوبکات است حدود 50 درصد افزایش یافته است دوماً هزینه حمل و نقل به شدت پس از آزاد سازی یارانه ها رشد کرده و سوماً خرید ماده اولیه از بورس کالا صورت می پذیرد که باید بصورت نقدی وجه آن پرداخت شود در حالیکه قبلاً هزینه آن دو ماهه پرداخت می شد یعنی سه چالش بزرگ ایجاد شده است اما سازمان تعزیرات حکومتی اجازه افزایش نرخ بیش از 10 درصد را به محصول ما نمی دهد حتی در مقطعی به ما فشار آورند که قیمت تولیدات را کاهش دهیم حالا با این شرایط کار بسیار سخت شده است چون از طرفی عدم اجازه برای افزایش قیمت محصول داریم و از طرفی پول نقد برای خرید مواد اولیه می پردازیم و از مشتری چک دو ماهه دریافت می کنیم که نقدینگی شرکت را به شدت کاهش داده است لذا تدابیر جدیدی اندیشیدیم که انشاا... انجام خواهد شد تا بتوانیم از این بحران عبور کنیم.

صادقی افزود : افزایش ظرفیت تولید تا مرز 30 میلیون لیتر بهمراه افزایش کیفیت محصول در حد بین المللی و احیای برند نفت پارس جهت افزایش سهم بازار از جمله این اقدامات است هر چند که معتقدم در حال حاضر محصولات نفت پارس بالاترین کیفیت را در بین محصولات موجود در کشور دارد که گواه آن هم نتایج آزمایشگاهی است اما باز هم باید پیشرفت کنیم.

مدیر عامل جدید نفت پارس در خاتمه از صبر و حوصله سهامداران سپاسگزاری کرد و سپس بازرس قانونی گزارش خود را قرائت کرد که پس از استماع گزارش نوبت به پرسش و پاسخ سهامداران رسید.

یکی از سهامداران با توضیح کامل در خصوص وضعیت شرکت مهمترین چالش پیش روی شرکت را هزینه مالی دانست و عنوان کرد که هزینه های مالی شرکت در حال حاضر حدود 42 درصد از سود خالص شرکت بیشتر است و این روند بسیار نا مناسب باید اصلاح شود و پیشنهاد داد که افزایش سرمایه لازم صورت پذیرد تا تسهیلات دریافتی با نرخ بالا تسویه گردد و هزینه مالی شرکت کاهش یابد تا در نهایت سود شرکت روند صعودی بخود گیرد وی گفت در صورت تسویه هزینه های مالی سود شرکت حدود 100 تومان به ازای هر سهم افزایش می یابد این سخنان با واکنش مثبت هیأت رئیسه سهامداران مواجه شد و مقرر گردید که این افزایش سرمایه در دستور کار هیأت مدیره قرار گیرد.

در ادامه و پس از برگزاری جلسه مجمع عادی سالیانه جلسه مجمع عادی بطور فوق العاده برای اصلاح اساسنامه تشکیل شد و اعضای هیأت مدیره شرکت از 6 نفر به 5 نفر تقلیل یافت و با رای گیری اعضای جدید برای مدت دو سال انتخاب شدند.

گفتنی است نماینده سرمایه گذاری ملی ایران تلاش بسیاری برای حضور در ترکیب هیأت مدیره انجام داد ولی موفق به حضور در ترکیب هیأت مدیره نشد.

وضعیت فروش:

در سال گذشته با در نظر گرفتن عوامل متعددی نظیر اجرای طرح هدفمند سازی یارانه ها و افزایش قیمت حامل های انرژی، محدودیت تأمین و خرید برخی گرید های لوبکات همراه با رکود برخی صنایع کشور، میزان فروش و ترکیب ارایه محصولات نفت پارس نسبتاً مطلوب بوده و علی رغم شرایط خاص بازار، خوشبختانه ضمن کسب سهم بیشتری از بازار مصرف، ترکیب فروش ذیل حاصل گردید:

نوع محصول

درصد فروش سال 89

انواع روغن های موتوری

59.12

روغن های دنده خودرو

4.71

انواع روغن های صنعتی

36.16

به منظور دستیابی به بازار های داخلی اقدامات ذیل در سال 89 انجام شده است :

· راه اندازی دفاتر مهندسی فروش استانی جهت سه استان مازندران، آذربایجان شرقی و اصفهان که در راستای اهداف کلان بازاریابی شرکت نفت پارس انجام گرفت.

· ایجاد انبارهای استانی محصولات در استان های فارس، اصفهان، کرمان، خوزستان، خراسان و آذر بایجان شرقی.

· شروع توزیع و فروش مویرگی به تعویض روغنی های استان تهران و البرز جهت معرفی و حضور بیشتر محصولات شرکت نفت پارس.

· انجام بازاریابی فعالتر نسبت به سنوات قبل در خصوص تأمین بخش عمده روانکارهای موتوری، دنده و گریس مصرفی در صنایع بزرگ کشور و تداوم ارتباط با صنایع مادر نظیر صنایع خودور سازی، فولاد، سیمان، معادن، شیشه سازی، پالایشگاهها، پتروشیمی و ... .

· تولید و توزیع بسته بندی جدید " یک لیتری پلاستیکی" سوپر کیان 40، سوپر پیشرو SM (4 لیتری پلاستیکی)، سوپر پایا SL (4 لیتری پلاستیکی و چهار گوش فلزی)، سوپر پایدار CL-4 (بشکه و 6 لیتری زامیاد) و تولید مظروف جدید 4 لیتری پلاستیکی برای محصولات قبلی نظیر پایا، ارس، سوپر جم و CNG در راستای نیاز بازار و تنوع بسته بندی.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر