درآمد 4 هزار ميليارد توماني فروش برق بعد از هدفمندي يارانهها
وزير نيرو در خصوص پرداخت بدهيهاي وزارت نيرو به پيمانكاران برق و مكانيزمهاي در نظر گرفته شده در بودجه خاطرنشان كرد: براي اين منظور در بودجه سال 1390 ظرفيتها و مكانيزمهاي خوبي پيشبيني شده و وزارت نيرو با فروش اموال و همچنين انتشار اوراق مشاركت كه در حدود 7500 ميليارد تومان خواهد بود سعي خواهد كرد بدهيها و منابع لازم براي سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف مرتبط با وزارت نيرو را تأمين و پرداخت كند.
وي با بيان اينكه مطالباتي كه شركتهاي برق و آب از وزارت نيرو دارند حدود 8 هزار ميليارد تومان است تاكيد كرد: حدود 7500 ميليارد تومان اوراق مشاركت براي وزارت نيرو در نظر گرفته شده كه مجوز 5 هزار ميليارد تومان اوراق مشاركت اخذ و بهزودي منتشر مي شود.
نامجو به ميزان ذخيره برق در تابستان اشاره كرد و گفت: خوشبختانه بيش از نيمي از استانهاي كشور بيش از نياز خود برق توليد ميكنند به همين منظور بايد بگويم كه شبكه سراسري برق كشور از ذخيره مطمئني برخوردار است.
بهگفته وي: مصرف برق كشور معادل 41 هزار مگاوات بوده و در حال حاضر در شبكه برق كشور بيش از يكهزار مگاوات مازاد مصرف داريم.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
