وزير دفاع سابق سوريه كشته شد
به گزارش ايلنا به نقل از المحيط، منابع خبري مخالفان اين خبر را به نقل از تلويزيون سوريه اعلام كردند.
تلويزيون رسمي دولت سوريه در اينمورد گزارش داد كه وزير دفاع بركنار شده به مرگ طبيعي از دنيا رفته زيرا از چندي پيش حالش بد شده بود.
«بشار اسد» رئيسجمهوري سوريه روز گذشته طي دستوري با بركناري حبيب، ژنرال «داوود راجحه» را به عنوان وزير دفاع انتخاب كرد.
ناظران، كشتهشدن علي حبيب با گزارشهايي مرتبط دانستند كه اخيرا توسط برخي رسانهها نظير روزنامه «نيويوركتايمز» درباره شكاف در طايفه علوي كه بر سوريه حكومت ميكنند، منتشر شده است.
نيويوركتايمز اخيرا در گزارشي نوشت كه احتمال كودتاي علويها عليه نظام حاكم وجود دارد. در اين گزارش آمده است كه خاندان حبيب در طايفه علوي بزرگتر از خاندان بشار اسد است.
از سويي ديگر، منابع خبري مخالفان سوريه به نقل از ديپلماتهاي غربي اعلام كردند كه علي حبيب از مخالفان سرسخت حمله نظامي به معترضان در شهر حماة بود، به همين دليل حمله به اين شهر چند بار به تاخير افتاد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
