بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۸

آليا: مسئولان مراقب مخلان امنيت در انتخابات باشند

کد خبر : ۵۳۵۲۵
فارس: نماينده مردم اسلامشهر در مجلس شوراي اسلامي گفت: مسئولان نظام بايد مراقب اخلال‌گران و فتنه‌گراني كه مي‌خواهند فرصت انتخابات را به چالش امنيتي براي كشور تبديل كنند، باشند.

فاطمه آليا اظهار داشت: در شرايط فعلي جهان اسلام كه غربي‌ها با قيام همه جانبه ممالك اسلامي روبرو شده‌اند، به دنبال ايجاد تنش‌ها و آشوب‌هاي ظاهري در كشورهاي مستقل هستند.

وي افزود: همچنين بدخواهان داخلي و فتنه‌گران براي ضربه‌زدن به جمهوري اسلامي و منافع ملت ايران هم قسم شده و طبيعي است از فرصت انتخابات بهره‌برداري سوء خواهند داشت.

اين نماينده مجلس با اشاره به رخدادهاي تلخ پس از انتخابات رياست جمهوري سال 88 اظهار داشت: در آن دوره مردم با قاطعيت به پاي صندوق‌هاي راي رفتند و نظر خود را با صراحت اعلام كردند، اما عده‌اي كه راي و نظر مردم مغاير منافع آنها بود، كشور را به آشوب كشاندند.

فتنه سال 88 همچنان وجود دارد

آليا افزود: اين تصور كه فتنه‌گران سال 88 عقب‌نشيني كرده و دست از توطئه برداشته‌اند، خيالي واهي است و شواهد نشان مي‌دهد كه كشورهاي غربي حمايت جدي‌تري از آنها داشته و دارند.

وي متذكر شد: در چنين شرايطي مسئولان نظام بايد مراقب كساني كه به دنبال اخلال در نظم و امنيت كشور هستند، باشند.

نماينده مردم اسلامشهر در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به رهنمودهاي اخير رهبري مظعم انقلاب اظهار داشت: معظم‌له به درستي شرايط داخلي را درك كرده و با اين هشدار به مسئولان تذكر لازم را دادند.

آليا گفت: همچنين مردم بايد با حفظ وحدت و همدلي، فرصت هرگونه عرض‌اندام را ضدانقلاب داخلي و خارج‌نشين و همچنين فتنه‌گران گرفته و با بصيرتي خود مانع از ايجاد اخلال در روند انتخابات شوند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر