بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۲
آغاز فصل جدید دارویی ها در نیمه دوم امسال

ابلاغ افزایش نرخ 12 قلم دارو توسط وزارت بهداشت

در پی اعمال تغییر قیمت دارو ، برخی از شرکت های توزیع و پخش دارو با اعمال قیمت های مختلف و خارج از مصوبات قانونی قیمت گذاری دارو ، اقدام به کاهش عرضه با اخلال در سیستم توزیع و بروز کمبودهای کاذب دارویی نموده اند تا ازاین طریق به سود های ناعادلانه ای دست یابند .
کد خبر : ۵۳۹۲۷

کمیسیون قیمت گذاری دارو طی مرداد ماه اخیر در جدید ترین اقدام خود، افزایش قیمت سه گانه 12 قلم دارو را به شرکت های تولیدی و پخش دارو ابلاغ کرده است.

بنا بر گزارش بورس نیوز، قیمت های جدید این داروها بر اساس قیمت فروش جدا گانه به مصرف کننده، داروخانه و شرکت های پخش در نظر گرفته شده و این در حالی است که عمده این داروها به عنوان داروی ژنریک وارداتی و یا به اصطلاح دارویی که دارای ماده موثره، تأثیر و ایمنی محصول اصلی است و اجازه مصرف بر مبنای محصول اصلی را بدست می آورد می باشند که بیشتر برای بر طرف کردن درد و التهاب بکار می روند.

در این زمینه شرکت های بورسی داروسازی اکسیر، روز دارو، فارابی، کیمیدارو، رازک، تهران شیمی، دارو پخش، عبیدی و تهران دارو در کنار شرکت های غیر بورسی الحاوی، امین، آریا، سها، باختر بیوشیمی، شهر دارو، مداوا، حکیم و کیش مدیفارم بنا به رأی کمیسیون قانونی قیمت گذاری دارو در تاریخ 90.5.29، موظف به ابلاغ قیمت های جدید هستند .

این در حالی است که گفته می شود در پی اعمال تغییر قیمت دارو ، برخی از شرکت های توزیع و پخش دارو با اعمال قیمت های مختلف و خارج از مصوبات قانونی قیمت گذاری دارو ، اقدام به کاهش عرضه با اخلال در سیستم توزیع و بروز کمبودهای کاذب دارویی نموده اند تا ازاین طریق به سود های ناعادلانه ای دست یابند .

گفتنی است اعمال تغییر قیمت این تعداد دارو در حالی صورت می پذیرد که گفته می شود تاکنون تولید این دارو برای کارخانجات دارویی توأم با زیان آوری بوده و حال آنکه با افزایش نرخ های صورت گرفته تنها به سر به سر شدن میزان درآمدها و هزینه های این شرکت ها می انجامد .

در عین حال برخی با انگیزه های سودجویانه در بازار سهام اقدام به افزایش قیمت بی رویه سهام در برخی نمادهای دارویی نموده اند که در این رابطه دخالت سازمان بورس و اداره نظارت بر ناشران بورس برای شفاف سازی های مورد نظر احساس می شود.متن ابلاغیه کمیسیون قیمت گذاری دارو به مدیران عامل شرکت های تولیدی در زمینه افزایش نرخ 12 قلم دارو به شرح ذیل است:


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر