بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۰
مستطيل شيشه اي تالار

تا آغاز معاملات هفته آینده صبر کنید!!

رشد 107 واحدی شاخص کل بورس طی معاملات روز جاری در حالی رقم خورد که سهام شرکت مخابرات ایران یک تنه 121 واحد رشد شاخص را رقم زد اما جو بازار امروز با توجه به اینکه همچنان در روند قیمت های جهانی نا پایداری را شاهد هستیم بنظر منفی می رسید تا مثبت و این اختلاف حرکتی شاخص بورس با جو بازار عامل اصلی سر در گمی فعالان می باشد.
کد خبر : ۵۵۲۴۶
با اتمام ساعات معاملات روز چهار شنبه 90.07.13 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 105 واحد افزایش به رقم 22918 واحد رسيد . عکس این وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 26 واحد کاهش عدد 31615 واحد را تجربه كرد. شاخص كل نيز در روز جاري با 107 واحد افزایش به رقم 26863 واحد رسيد.

گفتني است ارزش كل معاملات اين روز به رقم 545 میلیارد ریال رسید.

همچنین در این روز مخابرات با 121 واحد افزایش شاخص ، بیشترین تاثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل بانک اقتصاد نوین با 28 واحد کاهش ، بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

رشد 107 واحدی شاخص کل بورس طی معاملات روز جاری در حالی رقم خورد که سهام شرکت مخابرات ایران یک تنه 121 واحد رشد شاخص را رقم زد اما جو بازار امروز با توجه به اینکه همچنان در روند قیمت های جهانی نا پایداری را شاهد هستیم بنظر منفی می رسید تا مثبت و این اختلاف حرکتی شاخص بورس با جو بازار عامل اصلی سر در گمی فعالان می باشد.

بر اساس گزارش بورس نیوز امروز در گروه خودرویی شاهد حرکت سهام شرکتهایی همچون رنا، سایپا و گروه بهمن بودیم اما در نیمه ساعات معاملاتی روند گروه بهمن از حالت صعودی به نزولی تغییر جهت داد و فشار فروش بر این سهام نمایان شد.

اهالی تالار معتقدند معاملات امروز گروه بهمن بیشتر حالتی استراحتی داشته و از معاملات هفته آینده احتمالاً روند صعودی این سهم آغاز خواهد شد اما شایعات و اخبار موجود بر سر بلوک "ونیکی" این شرکت حکایت از توافق بانک تجارت بر سر خرید این بلوک با "خبهمن" دارد.

از سوی دیگر گفته می شود گروه بهمن سهام شرکت زیر مجموعه خود یعنی ریخته گری را به صورت کامل واگذار کرده است از همین رو احتمال توقف نماد پس از معامله بلوکی به جهت تعدیل سود وجود دارد.

در گروه معدنی بورس سهام شرکتهای وابسته به فلز روی امروز روندی تعادلی همراه با صعود را تجربه کردند و این در حالی بود که قیمت جهانی روی در آغاز معاملات امروز با اندکی رشد در مدار 1860 دلار معامله می شد، از سوی دیگر مس نیز با رشد قیمتهای جهانی و رسیدن به مرز 6900 دلار همچنان در حال تلاش برای رسیدن به مرز 7500 دلار می باشد و البته سهام ملی مس نیز به واسطه همین موضوع معاملات امروز را با روندی صعودی به پایان برد.

اهالی تالار معتقدند قیمتهای جهانی در انتظار یک شوک مثبت برای ادامه مسیر صعودی می باشند.

معادن بافق و باما دو شرکتی بودند که کار امروز خود را با صف خرید به پابان بردند اما در نماد کالسیمین اگر چه روند در اغلب اوقات نزولی بود اما افزایش حجم معاملات در این سهم می تواند حکایت از روندی صعودی طی روزهای آتی داشته باشد مضاف بر اینکه احتمال تعدیل اندک سود نیز وجود دارد.

فولاد مبارکه نیز اگر چه اکثر معدنی ها را امروز در مدار صعودی می دید اما روند نا محسوس کاهش روزهای گذشته خود را دنبال می کرد از سوی دیگر کاهش حجم معاملات این شرکت نیز نکته دیگری است که سهامداران آن را با نگرانی مواجه ساخته اما اهالی تالار معتقدند گزارش 6 ماهه فولاد سبب حرکت سهام آن در بازار به سمت مدار صعودی خواهد شد.

همچنین اعلام گزارش 6 ماهه شرکت همراه اول و پوشش 63 درصدی سود پیش بینی شده عامل اصلی رشد شاخص امروز شد چرا که اقبال بازار به سهام مخابرات با توجه به سود همراه اول سبب رشد قابل توجه شاخص بورس شد حال این روند تا کجا ادامه داشته باشد موضوعی است که طی روزهای آتی مشخص خواهد شد اما اهالی تالار در کل روند مخابرات را تا پایان سال صعودی ارزیابی می کنند.

در گروه تجهیزاتی بورس شرکتهای صدرا، ماشین سازی اراک، آذر آب، مپنا و حفاری شمال طی روزهای اخیر روندی نزولی و بی صدا را در پیش گرفته اند اما اهالی تالار معاملات هفته آینده را برای این گروه پر رونق ارزیابی می کنند.

در پایان این گزارش اهالی تالار معتقدند هفته آینده هفته خوبی برای بورس خواهد بود از طرفی اغلب کارشناسان نیز زمان آغاز روند صعودی تقریباً متداوم بازار را از نیمه دوم مهر ماه عنوان می کردند به همین منظور باید تا آغاز معاملات هفته آتی صبر کرد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر