اوباما می رود یا میماند؟
همگان به دنبال پیش بینی وضعیت او در انتخابات سال آتی میلادی هستند. آیا او به سرنوشت کارتر دچار می شود و تنها یک دوره رئیس جمهوری را به دموکرات ها هدیه می کند و یا مانند بیل کلینتون پس از دو دوره متوالی حضور در کاخ سفید سکان را به جمهوری خواهان تحویل خواهد داد؟
آتش جمهوری خواهانی که آماده مقابله با اوباما و البته به تیغ نقد گرفتن وی هستند بسیار تیز است. این روزها در تمام ایالت های امریکایی کمپین جمهوری خواهان برای جلب نظر مثبت رای دهندگان به راه افتاده است و البته که به سکل سنتی همه پیروزی خود را در نقد رئیس جمهوری می بینند. در این فضا روزنامه دیلی میل نتیجه نظرسنجی خود را به رخ امریکایی ها می کشاند.نتايج يك نظرسنجي جديد نشان داد كه تنها ٤١ درصد از مردم آمريكا تمايل دارند باراك اوباما براي دومين بار رئيس جمهور آمريكا شود.
به گزارش ديلي ميل، در جديدترين نظرسنجي كه توسط مركز IBD/TIPP انجام شد، مشخص شده است كه ٥١ درصد از شركتكنندگان اين نظرسنجي معتقدند فردي جديد شايسته رسيدن به رياست جمهوري امريكا است و فقط ٤١ درصد بر اين باورند كه باراك اوباما رئيس جمهور آمريكا شايستگي دارد تا براي دومين بار رئيس جمهور امريكا شود.
در اين نظرسنجي كه از تاريخ يكم تا پنجم اكتبر انجام شد ٩٠٩ فرد بزرگسال در آن شركت كردند. اين نتايج نمايانگر نگرانيهاي مداوم مردم امريكا در خصوص وضعيت اقتصادي كشورشان است.
اوباما به اين موضوع متهم شده است كه بيشتر از آنكه به فكر اداره دولت باشد، با تاكيد بر تصويب طرح ايجاد شغل خود در كنگره امريكا به فكر اهداف انتخاباتي است.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
