بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۰۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۹

شگفتی معامله گران درمعاملات آتی بورس کالا

کد خبر : ۵۶۵۲۵
پس از رکوردزنی قیمت ها در بازار آتی بورس کالا در معاملات هفته گذشته و رسیدن قیمت سکه به ۷۱۴ هزار تومان، ‌امروز صبح نرخ سکه در معاملاتی باورنکردنی از مرز ۷۳۴ هزار تومان گذشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه، کارشناس معاملات آتی کارگزاری نهایت نگر گفت: امروز صبح سکه به قیمت ۷۳۴ هزار تومان مورد معامله قرار گرفت و هم اکنون روی مدار ۷۳۰ هزار تومان قرار دارد.
احمد بیات اظهار داشت: البته به نظر می رسد ، نرخ های کنونی بالا بوده و احتمال زیان خریداران سکه وجود دارد.
به گفته بیات، رشد قیمت جهانی طلا و نگرانی از نرخ دلار باعث پیش بینی های مثبت معامله گران بازار آتی از روند قیمت طلا شده است.
براساس این گزارش، چهارشنبه گذشته با رسیدن قیمت سکه به ۷۱۰ هزار تومان، رکود جدیدی در معاملات آتی بورس کالا به ثبت رسید که این روند در معاملات پنجشنبه ادامه یافت. در حال حاضر قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی یکهزار و ۷۴۳ دلار است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر