بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۰۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۱

در پشتي نهاد رياست‌جمهوري کجاست؟

کد خبر : ۵۶۵۶۲
« صرفا جهت اطلاع» که به دليل صراحت و رک‌گويي اين روزها مخاطبان بسياري را پاي برنامه خود نشانده است، پنج شنبه شب سوژه‌هاي جالبي را به ۲۰:۳۰ آورده بود که هريک قابليت تهيه چند گزارش را داشتند.

به گزارششفافبه نقل از تهران امروز، اين برنامه از مسئولين خواسته بود از خودشون انتقاد کنند اما برداشت آنها از انتقاد يه چيز ديگري بود.در بخشي از اين برنامه در حاشيه هيات دولت از اعضاي هيات دولت مي‌پرسيدند در پشتي رياست‌جمهوري كجاست؟خبرنگار برنامه با اين سوال كه شما مي‌دانيد رياست‌جمهوري در پشتي داره يا نه؟ به سراغ محمدي زاده رئيس سازمان حفاظت محيط زيست رفت. محمدزاده اما گفت كه اصلا در پشتي را نمي‌شناسم اصلا نمي‌دانم کجاست. هميشه از همين در وارد و خارج مي‌شوم.حسيني وزير ارشاد هم از وجود در پشتي ابراز بي‌اطلاعي كرد. خبرنگاراز وي پرسيد براي اينکه با خبرنگاران مواجه نشويد از كدام در خارج مي‌شو‌يد كه حسني پاسخ داد از همين جا عبور مي‌کنيم فوقش صحبت نمي‌کنيم.وزير آموزش و پرورش اما در پاسخ به اين سوال كه براي صحبت نكردن با خبرنگاران از كدام در عبور و مرور مي‌كنيد گفت: الان يکي از مشکلات من در کشور اين است که زياد پاسخ مي‌دهم.

كه خبرنگار مجددا پرسيد گاهي اين پاسخ دادن منجر به گاف دادن مي‌شود؟ كه وزير پاسخ داد نه بحث گاف دادن نيست. وي با خنده مي‌گويد از من انتقاد مي‌شود كه چرا اين‌قدر در تلويزيون ديده مي‌شوم.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر