استقلال پیشکسوتش را به دادگاه میکشد؟
به گزارش خبرآنلاین، حسن روشن كه مصاحبههایی علیه باشگاه استقلال انجام داده بود، چند روز قبل در جلسه كمیته انضباطی این باشگاه حاضر شد و با میانجیگری مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال حاضر شد سكوت كند. روشن چند روز بعد از حضور در این جلسه دوباره مصاحبههایی انجام داد و در آنها گفت كه اگر سكوت كرده به خاطر این است كه منتظر عملی شدن قولهای تاج در این جلسه مانده. حالا باشگاه استقلال به خاطر این مصاحبهها یك بیانیه صادر كرده و در آن حسن روشن را تهدید كرده كه اگر دوباره حرفهایش را تكرار كند، از او شكایت خواهند كرد. انگار ماجرای روشن و باشگاه استقلال تمامی ندارد.
روابط عمومی باشگاه استقلال در بخشی از این بیانیه نوشته است: «با توجه به رسيدگي به ادعاهاي جناب آقاي حسن روشن توسط قاضي عادل در باشگاه استقلال در تاريخ 10 آبان ماه 1390 و امضاي مدعي،شهود و اعضاي كميته انضباطي در حضور جناب آقاي تاج نايب رئيس محترم فدراسيون فوتبال مبني بر رد ادعاها و اعتراف به سو تفاهم از سوي طرفين؛ باشگاه استقلال اعلام مي دارد كه به هيچ وجه از جناب آقاي حسن روشن پيشكسوت محترم اين باشگاه درخواست سكوت و عدم مصاحبه پيرامون اين ماجرا نداشته است. چرا كه در حكم كميته انضباطي به وضوح مشخص است كه نتيجه دادرسي چيست.
جناب آقاي روشن همه ادعاهاي بي اساس خود را تا كنون در رسانه ها و دركميته انضباطي باشگاه بر زبان آورده اند و آن هم در حالي كه اين ادعاها با مدارك واسناد رد شده است، در نتيجه اعلام مي دارد زين پس در صورت ادامه طرح ادعاها ازسوي روشن كه به آنها رسيدگي و نتيجه آن به امضا طرفين رسيده است،باشگاه استقلال از ايشان به مراجع قضايي شكايت خواهد كرد.»
به نظر شما كار حسن روشن به دادگاه میكشد؟
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
