بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۷

قوی ترین مرد دنیا: وزن بار خواسته مردم از وزنه ها برایم سنگین تر است

کد خبر : ۵۷۱۴۳
بهداد در فاصله یک روز مانده به مسابقه حساس خود در پاریس در گفت‌و‌گویی اختصاصی با خبرنگار خبرآنلاین در پاریس، از رقابت حساس کیانوش و مدال خوشرنگ طلای او آغاز کرد و گفت: «کیانوش خیلی غیرتی وزنه زد. او خیلی راحت به مدال طلا رسید و جا دارد به او تبریک بگویم. با شاهکار کیانوش، روحیه بچه‌ها خیلی بالا رفته و مطمئنم امشب هم در دسته ۹۴، محمدپور و شلال، روحیه‌ای مضاعف دارند برای گرفتن مدال.» 
بهداد درباره شرایط خودش هم گفت: «امروز آخرین مرحله تمرینم را پشت سر می‌گذارم. شرایطم خوب است. مصدومیتی ندارم و سرما خوردگی‌ام هم به کلی برطرف شده. فکر می‌کنم اگر خدا بخواهد، می‌توانم به آنچه یکسال است برایش تلاش می‌کنم، دست پیدا کنم.» 
او ادامه داد: «امروز در تمریناتم بر اساس برنامه کورش باقری پیش می‌روم. برنامه‌ای که باید فردا روی صحنه اجرا کنم. طبق برنامه با ۲۰۴ یا ۲۰۵ در یکضرب شروع می‌کنم. این البته بستگی به مسیر رقابت دارد. فکر می‌کنم وزنه ۲۰۵، طلای یکضربم را حتمی می‌کند و بعد از آن با وزنه ۲۰۹ یا ۲۱۰ شرایطم را تثبیت می‌کنم و حرکت آخر هم حمله به وزنه ۲۱۵ یا ۲۱۷ است برای شکستن رکورد یکضرب دنیا.» 
بهداد درباره حرکت دوضرب خود هم می‌گوید: «با ۲۴۳ شروع می‌کنم تا در جدول از رقیبان فاصله بگیرم و بعد سراغ وزنه ۲۵۰ می‌روم و حرکت آخرم هم ۲۵۶ کیلو خواهد بود. البته باز هم بستگی دارد به مسیر رقابتی که شکل می‌گیرد. برنامه‌ای برای حمله به رکورد دو ضرب دنیا ندارم اما می‌خواهم یک رکورد شخصی خوب در دوضرب و مجموع به جای بگذارم.» 
او درباره حریفانش هم می‌گوید: «در یک ضرب جدی‌ترین رقیبانم از اوکراین و روسیه هستند و در دو ضرب هم ارمنستان، کره و روسیه وزنه برداران خوبی دارد اما نمی‌خواهم بگذارم کارم به مشکل بخورد. البته سجاد هم یکی از بهترین‌های این وزن است که اگر رکوردهای تمرینی‌اش را بزند و زانویش هم یاری کند، قطعا مدال نقره جهان از آن او می‌شود. امیدوارم که هردوی ما با هم روی سکو برویم.» 
بهداد در پایان درباره حساسیت مردم روی مدال او هم گفت: «این یک بار سنگین روی دوشم است که همه مردم پای تلویزیون چشم به حرکت من دارند و برایم دعا می‌کنند. این بار حتی از وزنه‌ها برایم سنگین‌تر است و مسئولیتم را سنگین‌تر می‌کند. تلاشم این است که شادشان کنم و امیدوارم که خدا این لطف را در حقم بکند که برایشان پیام آور شادی باشم.»
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر