بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۸

پاسخگویی احمدی‌نژاد وظیفه اوست

کد خبر : ۵۷۵۳۵
عضو هیات رئیسه مجلس ،گفت: پاسخگویی رئیس‌جمهور به مجلس از وظایف وی است و اگر آرای طرح سوال از رئیس‌جمهور به حد نصاب قانونی برسد،طرح آن در جلسه علنی هیچ تنشی ایجاد نمی‌کند.
محمد حسین فرهنگی در گفت‌وگو با خانه ملت ، گفت: هیات رئیسه مقاومتی در مقابل طرح سوال از رئیس‌جمهور و مطرح شدن آن در جلسه علنی ندارد و تنها منتظر به حد نصاب رسیدن امضاءهای این طرح است.

نماینده مردم تبریز آسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سوال از رئیس ‌جمهور در جلسه علنی تنش‌زا نیست و هیچ مشکلی در این مورد وجود ندارد ،در مورد طرح سوال از رئیس جمهور در جلسه غیر علنی، گفت: سوال از رئیس‌جمهور در جلسه غیر علنی هم راه کار قانونی دارد واگر تعداد مشخصی از نمایندگان چنین درخواستی را داشته باشند و مجلس هم موافقت کند این امر صورت می‌گیرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس تاکید کرد: سوال از رئیس‌جمهور چه علنی و چه غیر علنی باید در چارچوب قانون باشد‌.

فرهنگی با بیان اینکه پاسخگویی احمدی‌نژاد به مجلس از وظایف او است ،گفت:‌ اگر نمایندگان سوال کننده تاکید مستمری بر طرح خود داشته باشند و امضاءهای خود را پس نگیرند این طرح به مرحله اجرا می‌رسد.

وی با بیان اینکه موضوعات پیش آمده میان مجلس و دولت طبیعی است و به دلیل تضارب آراء در کشور است، گفت: میان دولت و مجلس مناقشه‌ای وجود ندارد اما برای ایجاد تعامل بیشتر، افزایش جلسات مشترک میان دولت ومجلس خوب است
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر