بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۰

برقراری شرایط جنگی در مرز کره شمالی و جنوبی

کد خبر : ۵۸۶۲۷
سرویس بین‌الملل ـبه دنبال درگذشت رهبر کره شمالی، اوضاع در مرز کره جنوبی و کره شمالی بحرانی گزارش شده است.

به گزارش «تابناک»، شورای امنیت ملی کره جنوبی، بلافاصله پس از دریافت این خبر تشکیل جلسه داده و اعلام وضعیت اضطراری کرده است.

رئیس ستاد مشترک کره شمالی در این باره اعلام کرده است که این کشور، هواپیماهای خود را بر فراز مرز دو کشور به پرواز درآورده تا تحرکات نظامی کره شمالی را رصد کنند. این مقام نظامی کره جنوبی همچنین از مقامات آمریکا درخواست کرده است تا با هواپیما و ماهواره، تحرکات نیروهای کره شمالی را رصد و گزارش کنند. هم‌اکنون آمریکا نزدیک سی هزار سرباز آماده در کره جنوبی مستقر کرده است.

رئیس‌جمهور کره جنوبی هم به مقامات سیاسی و دولت این کشور دستور داده است که در سئول بمانند و برای سفر یا هر کار دیگری این شهر را ترک نکنند و خود را آماده رویارویی با هر شرایطی بکنند. وی همچنین امروز همه قرار‌های کاری خود را لغو کرده است.

وزیر دفاع کره جنوبی نیز اعلام کرده است که امروز همکاری تنگاتنگی با مقامات اطلاعاتی آمریکا برقرار خواهد شد تا از هر رخداد غیرمترقبه‌ای جلوگیری کنند. کره شمالی و جنوبی پس از پایان جنگ سه ساله خود در سال 1953 تا کنون، به نوعی درگیر جنگی تکنیکی با هم بوده‌اند.

هم‌اکنون بیشتر ارتش بیش از یک میلیون نفری کره شمالی با هزاران موشک در مرز این کشور با کره جنوبی مستقر شده‌اند.

ذکر این مهم لازم است که تاکنون رخداد غیر مترقبه‌ای در مرز این دو کشور گزارش نشده است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر