بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۳

ناامیدی فعالان سکه آتی از کاهش دلار/دلایل ایجاد اشکال در معاملات آتی پنج‌شنبه

کد خبر : ۵۹۲۲۱
پوریا ارژنگ در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی فارس در خصوص وضعیت فعلی معاملات آتی اظهار داشت:‌ در دقایق نخست معاملات امروز بازار صف فروش بود ولی در حال حاضر هنوز قیمتها نسبت به 5شنبه کمتر است ولیقیمت‌ها نسبت به دقایق ابتداییبهتر شده است.

وی افزود:خریداران در انتظار وعده رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر عرضه دلار و کاهش نرخ بودند ولی به نظر می‌رسد در حال حاضر بابهتر شدنقیمت نسبت بهابتدای شروع معاملات، از این اقدام مأیوس شده‌اند و بر این اساسروند بازار کمی تغییر کرده است.

این کارگزار معاملات آتی در خصوص وضعیت معاملات روز پنج‌شنبه و مشکلی که در سیستم معاملات آتی بوجود آمد،گفت:‌پنچ شنبه به دلیل ایجاد مشکل در سیستم نرم افزار، معاملات نیم ساعت نخست آتی ابطال و پس از حل آن ساعت 13 مجدد معاملات شروع شد.

ارژنگ بیان کرد: به دلیل گسترده شدن بازار، حجم معاملات و افزایش کاربران این نرم افزار تا حدی نمی‌تواند پاسخگو باشد ولی شاید لازم است نرم افزار جدید طراحی شود.

وی با اشاره به اینکه 5 ماه است نرم افزار جدیدی برای این معاملات راه اندازی شده است، تصریح کرد:‌ این نرم افزار در چند ماه اول خوب بود ولی حدود دو ماه است به دلایلی که گفته شد برخی مواقع دچار مشکل می شود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر