جریان انحرافی درصدد فرسایش دولت است
انقلاب اسلامی در سه دهه گذشته با فتنه های پیچیده ای مواجه بوده و دشمنان ملت ایران هر بار در لفافه جدیدی و با اخذ شیوه نوین سعی کردند پیکره این نظام ضربه نهایی را وارد کنند که با عنایت الهی و هدایت ولایی حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری و بصیرت مردم ناکام مانده است ولیکن منافع نظام سلطه ایجاب می کند که همچنان در این کوره بدمد و سعی نماید با شیوه دگری دشمنی خود را به رخ بکشد.
از ابتدای انقلاب یکی از شیوه های مکرر دشمن در مقابله با نظام اسلامی، ترسیم اختلافات میان مسئولین و بزرگنمایی آن در حد یک بحران و ایجاد صف کشی در جامعه براساس این دیوارکشی های مجازی بوده است و متأسفانه برخی بدون توجه به این شیوه دشمنی، همراهی با این هدف داشته و دارند.
اما دیگر هدف جریان انحرافی برای تطبیق کامل خود با دولت مصادره خدمات انجام گرفته در چند سال اخیر است بدون شک و براساس نظر هر منصفی از هر جریان و گروهی دولت های نهم و دهم جزء خدوم ترین دولت های انقلاب بوده و هستند. ساده زیستی عموم مدیران آن، سفرهای استانی، زحمت و تلاش شبانه روزی، نوآوری در خدمات، جرأت و جسارت در تصمیم ها، جوانگرایی در انتصابات، شکستن دایره محدود مدیران سنتی، پرهیز از اشرافیگری و تبارسالاری و مواضع محکم در سیاست خارجی و در راستای حفظ عزت نظام اسلامی ... تنها گوشه ای از افتخارات این دولت است که در صورت مقابله درونی دولت با جریان انحرافی و حذف آن از عرصه دولت به صورت ریشه ای می توانست به توفیقات بیشتری هم نایل شود ولیکن به دلیل خوی قدرت طلبانه جریان انحرافی و رشد سرطانی جریان انحرافی در فساد اقتصادی باعث کندی سرعت دولت در خدمات رسانی و تبدیل شدن فرصت های دولت به تهدید شده است.
این جریان با عوض کردن جای موضوعات فرعی با موضوعات اصلی سعی دارد توان دولت را فرسایش داده و با مساوی کردن ماهیت خود با کل بدنه دولت موجب فاصله گرفتن مردم از دولت و از بین بردن سرمایه اجتماعی به دست آمده می شود.
بدنه خدوم دولت متشکل از وزیران، مدیران، کارمندان و طرفداران رویکردهای عدالت خواهانه و ولایت مدارانه دولت است که با تمام وجود سعی نمودند با صیانت از سرمایه های نظام و اندوخته های سه دهه گذشته بیافزاید و دل در گرو خدمت به محرومین و آبادانی ایران اسلامی داشته باشد.
جریان انحرافی دل مشغولی های خود را سعی دارد موضوع اصلی کشور نماید. گاهی با چاپ یک ویژه نامه و گاهی با چند ملاقات و مذاکره و چراغ سبز به ایادی نظام سلطه و گاهی هم در قالب افشاگری اسناد بر علیه مسئولین کشور سعی میکنند خبر اول رسانه ها باشند تا به قول خودشان قواعد و زمین بازی را آنها تعریف کرده باشند. این هوشیاری مردم بصیر ایران اسلامی است که با قدردانی از زحمات دولت و نکوهش جریان انحرافی قدرت تمایز تفکیک خود را به رخ فتنه گران و منحرفین خواهند کشید.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
