بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۱

راه‌اندازی سامانه پیش‌فروش اینترنتی سکه

کد خبر : ۶۰۸۰۳
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، محمود احمدی در حاشیه اولین همایش بین‌المللی بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طی هفته آینده بانک مرکزی سامانه‌ای را راه‌اندازی خواهد کرد که مردم بتوانند از آن طریق پیش‌فروش سکه را انجام دهند.

وی افزود: بانک مرکزی درصدد نیست وجه نقدی که در سیستم بانکی و بازار سرمایه می‌تواند در خدمت تولید و اقتصاد کشور را باشد را به سکه‌ای تبدیل کند که فقط نگهداری شود.

دبیرکل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه این بانک سیاست‌های پولی و بانکی خود را به نحوی تدوین کرد که مشکل نرخ سود و اوراق مشارکت در جامعه وجود نداشته باشد، گفت: از این طریق وجوه نقد در اختیار مردم به سمت اقتصاد پایدار حرکت خواهد کرد.

احمدی درباره توقف پیش‌فروش چهارماهه و شش ماهه سکه گفت: بانک مرکزی پیش‌فروش را متوقف نکرد بلکه قصد دارد طی هفته آینده سامانه‌ای را راه‌اندازی کند تا فروش سکه توسط این بانک به صورت اینترنتی امکان‌پذیر شود.

وی گفت: با این حساب مردم می‌توانند پیش‌فروش سکه را به همان روال سابق و به صورت نامحدود انجام ندهند
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر