بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۴

انتخابات سوژه خنداندن مردم برای صدا و سیما؟!

کد خبر : ۶۱۳۲۵
تهران امروز با نگاهی انتقادی از برنامه های رسانه ملی در خصوص انتخابات پیش رو آورده است: 

برنامه های رسانه ملی بیش از یک ماه مانده به برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با محتوای طنز کلید خورد. رسانه ملی به مناسبت آغاز ماه ربیع‌الاول و در آستانه دهه فجر از چهارشنبه -5 بهمن- با پخش برنامه "خنده بازار" که از شبکه 3 سیما به روی آنتن رفت نگاه طنزگونه اش به انتخابات مجلس را آغاز کرد. 

ساختار کلی این برنامه که مخاطبان زیادی در سراسر کشور دارد بر شوخی با برنامه های تلویزیونی، چهره‌ها و شخصیت‌های مطرح و مسائل روزمره اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، ورزشی و... بنا شده است و در هفته های گذشته نیز به حساس ترین موضوع سیاسی کشور در سال اخیر، یعنی انتخابات پرداخت. صدا و سیما در برنامه های طنز خود که در کنار برنامه های گرامیداشت دهه مبارک فجر به روی آنتن برد به شکل کوتاهی به انتخابات مجلس اشاره کرد و باشیبی که حکایت از کمبود و یا پیش بینی نشدن برنامه های تحلیلی و تبیینی داشت به انتخابات اشاره کرد. 

این در حالی است که با توجه به نفوذ ملی تلویزیون و گستردگی آن تا دورافتاده ترین نقاط کشور این توقع وجود داشت که نگاهی تحلیلی - تبیینی در قالب هایی جذاب درباره انتخابات مجلس در دستور کار رسانه ملی قرار می گرفت.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر