بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۶
با هدف اصلاح پرتفوی

سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی دو شرکت و یک پروژه را واگذار می کند

سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی از طریق واگذاری بلوک 17درصد سهام کاشی اصفهان، درصد قابل توجهی از صبافولاد خلیج فارس و عرضه اولیه 10 درصد سهام بیمه ملت، در صدد اصلاح سبد سهام خود برآمده است.
کد خبر : ۶۱۸۷۹
سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی از طریق واگذاری بلوک 17درصد سهام کاشی اصفهان، درصد قابل توجهی از صبافولاد خلیج فارس و عرضه اولیه 10 درصد سهام بیمه ملت، در صدد اصلاح سبد سهام خود برآمده است.

به گزارش بورس نیوز، مسئولان شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی در راستای اصلاح پرتفوی (سبد سهام) قصد واگذاری سهام دو شرکت سهامی عام و یک پروژه را دارند.

براین اساس مقرر شده 17 درصد از سهام کاشی اصفهان تا قبل از سال جاری از طریق بورس و به صورت بلوکی به فروش برسد. همچنین با توجه به چالش های آتی شرکت های فولادی در زمینه خوراک مورد نیاز، این شرکت اعتبارات مورد نیاز پروژه صبا فولاد خلیج فارس (از طریق واگذاری بخشی از این شرکت ) را تخصیص داده و درحال مذاکرات فشرده با شرکت های بزرگ جهت مشارکت در پروژه و در نهایت تأمین خوراک مورد نیاز است.

از طرف دیگر مقرر شده حداقل 10 درصد از سهام بیمه ملت بعد از پذیرش در فرابورس توسط سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی عرضه شود. اقدامات مربوط به این عرضه هم انجام شده است.

با انجام این سه واگذاری و افتتاح طرح های جدید در پتروشیمی جم به عنوان بزرگترین الفین جهان که 33 درصد از پیش بینی سود هر سهم( EPS ) سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی را تامین می کند، خالص ارزش دارایی های هر سهم (NAV ) این شرکت بورسی به بیش از 304 تومان افزایش یابد.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر