زمان و مکان جلسه معارفه سهام شرکت توکاریل مشخص شد
بنا بر گزارش بورس نیوز، جلسه معارفه سهام شرکت توکاریل ساعت 16 بعداز ظهر امروز یکشنبه 21 اسفند ماه 90 در هتل بزرگ تهران واقع در ابتدای خیابان شهید مرتضی مطهری و با حضور اعضای هیأت مدیره و مدیران این شرکت برگزار و زوایای مختلف آن ارزیابی می شود.
سرمایه شرکت توکاریل بالغ بر 65 میلیارد و 300 میلیون تومان بوده و در گروه حمل و نقل و انبارداری دارای مزیت نسبی و حتی انحصاری نسبت به دیگر صنایع است.
مدیر عامل این شرکت سید رسول خلیفه سلطانی است و در سال مالی منتهی به 89.12.29، به ازای هر سهم 19 تومان سود نقدی میان سهامداران خود توزیع کرده است.
گفتنی است شرکت سرمایه گذاری سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح با مالکیت 37 درصدی (ساتا) از جمله سهامداران عمده این شرکت به شمار می رود.
با توجه به گزارش جلسه معارفه توکاریل در روز جاری به نظر می رسد طی پنج روز آتی سرمایه گذاران بازار سرمایه شاهد عرضه سه درصدی سهام این شرکت برای اولین بار در بازار دوم فرابورس باشند.
