بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۸

وقتی رئیس​جمهور لیسانس نداشت،من دکترا داشتم

کد خبر : ۶۲۷۷۱
خبرآنلاین:  تذکرات نمایندگان به لحن کلام رئیس​جمهور آنقدر ادامه یافت که رئیس​مجلس ناگزیر شد با اعلام آغاز نطق​های میان دستور میان تذکرات، وقفه​ای ایجاد کند.

 غلامحسين مسعودي ريحان از اعضاي فراکسيون خط امام در تذکري خطاب به رئيس مجلس گفت: سوال از رئيس جمهور از افتخارات مجلس هشتم بود. اما جواب ايشان واقعا قانع کننده براي مردم و مجلس بود؟

رئيس مجلس در پاسخ به وي گفت طبق آيين نامه لزومي ندارد که درباره سخنان رئيس جمهور قضاوت کند.

مسعودي ريحان هم با بيان اينکه اصول زيادي از قانون اساسي تعطيل است و اجرا نمي​شود، ادامه داد: تعداد زيادي از مصوبات مجلس هم اجرا نشده و گزارش تخلفات دولت به قوه قضاييه رفته است. در کشوري که رئيس​جمهور وقعي به قانون ننهد، چطور از مردم عادي و مسئولان پايين​تر توقع اجراي قانون داريم؟ اگر رئيس جمهور خودش را ملزم به اجراي قانون نداند، چه بلبشويي مي شود!

عباسعلي نورا نماينده زابل هم با اعتراض به اهانت رئيس​جمهور به مدرک تحصيلي نمايندگان گفت: زماني که رئيس جمهور ليسانس نداشت، من دکترا داشتم! اين چه اهانتي بود که ايشان به مجلس و نمايندگان کردند؟ يعني چه که گفتند نمايندگان با يک شاسي، ليسانس گرفته​اند؟

لاريجاني در پاسخ به وي گفت: قبول دارم که  اين حرف خوبي نبود.

نورا ادامه داد: رئيس جمهور غير مستقيم، شوراي نگهبان و قوه قضاييه و مجمع تشخيص را زير سوال برد و قوانين مورد تاييد و تصويب آنها را غير قابل اجراخواند. ايشان در مورد جوانفکر هم گفتند که براي او کمپوت مي​برند!

به گفته وي، مفهوم سخنان رئيس​جمهور، به جز زير سوال بردن تماام ارکان حکومت از تريبون مجلس چه معنايي داشت؟ نمينده زابل خطاب به رئيس مجلس ادامه داد: آيا از شما انتظار نمي رفت که پاسخ او را بدهيد؟ يعني قوه قضاييه عدالت را رعايت نمي کند ولي ايشان حق را مي دانند و رعايت مي کنند؟ آيا حق گويي و صداقت در مجلس رعايت شد؟

لاريجاني با بيان اينکه ما نبايد درباره سخنان رئيس جمهور بر اساس آيين​نامه قضاوت کنيم، ادامه داد: حرف هاي شما درست است. جايگاه اين شوخي ها و کمپوت و اين حرف ها در مجلس نبود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر