بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۱ - ۲۱:۱۶

ارسال نامه رئیس جمهور به آیت الله هاشمی شاهرودی تکذیب شد

کد خبر : ۶۳۵۹۴
 مهر: رئیس دفتر آیت الله هاشمی شاهرودی در پاسخ به این سئوال که آیا موضوع استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در شورای حل اختلاف قوا از سوی آیت الله هاشمی شاهرودی مورد بررسی قرار خواهد گرفت گفت: هیچ نامه‌ای از سوی رئیس جمهور برای آیت الله هاشمی شاهرودی در خصوص بررسی استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی ارسال نشده است. 

پس از اعلام وصول طرح استیضاح شیخ الاسلامی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در جلسه مجلس اخباری مبنی بر درخواست رئیس جمهور از آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس هیئت عالی حل اختلاف قوا برای بررسی موضوع استیضاح وزیر کار در رسانه‌ها منتشر شد. 

احمدی‌نژاد انتصاب مرتضوی را از مصادیق استیضاح وزیر کار ندانسته و از سویی دیگر علی لاریجانی رئیس جمهور نیز تاکید کرده است استیضاح یک وزیر از موارد اختلاف قوا محسوب نمی‌شود که هیئت حل اختلاف به آن ورود پیدا کند. 

به گزارش خبرنگار مهر پیش از قرائت طرح استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در جلسه مجلس رایزنی‌هایی بین برخی نمایندگان مجلس از جمله محمد حسن ابوترابی فرد با نادران و سروری نمایندگان تهران و از طراحان طرح استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی وجود داشت.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر