بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۴

ادامه داستان دنباله دار رپرتاژهای بولتن انحرافی برای گروه پایداری

کد خبر : ۶۶۰۲۰
سرویس سیاسی «فردا»: در ادامه حمایت های بی دریغ بولتن جریان انحرافی از مواضع مسئله دار اعضای گروه پایداری امروز روزنامه ایران با سنگ تمام گذاشتن برای رسانه پایداری مطلبی هتاکانه از این سایت را در ستون ویژه خود درج و به تمجید از آن پرداخت. روزنامه ایران بادرج مطلب سایت گروه پایداری در مورد عدم اقبال مردمی!  به اصولگرایان مستقل  بار دیگر نشان داد که گویا با هماهنگی آشکار و پنهان قرار است بده بستان هایی مبتذل رسانه ای شکل گیرد و دو طرف اینچنین به پوشش مواضع یکدیگر بپردازند.

در عین حال این سایت که همواره از  اعضای خود به عنوان جداشگان از جریان انحرافی نام می برد مشخص نیست که این رپرتاژها را چگونه توجیه خواهد کرد به علاوه اینکه این روزها  به تعبیر این سایت «خوشناماني چون الهام» به پای ثابت این روزنامه تبیدیل شده و با گفتگوهایی مکرر در حال تکرار مواضع انحرافی این جریان هستند. شاهد مثال آنکه امروز سرمقاله روزنامه ایران را عضو سرشناس جریان پایداری نوشته است و در آن به دفاع از نامه مسئله دار و غیر قانونی احمدی نژاد به آیت الله شاهرودی پرداخته است. امری که حتی با اعتراض کوچک زاده عضو دیگر این گروه مواجه شده است!

به نظر می رسد افرادی با رخنه در اصولگرایان در ظاهر از منحرفان ابراز برائت کرده ولی در عمل مواضع انحرافی آنان را با ظاهری ارزشی باز تولید می کنند و در این راستا هماهنگی های رسانه ای خاصی نیز وجود دارد. این امر از مدتها پیش مورد اعتراض و هشدار اصولگرایان بود و این روزها نمونه های عینی آن بیش از گذشته دیده می شود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر