بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۲

پلی اکریل ۱۶درصدسهام یک شرکت خریداری شده را واگذار می کند

کد خبر : ۶۶۱۲۹
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، شرکت پلی اکریل ایران درحالی 8 مرداد سال گذشته از طریق شعبه اصفهان کارگزاری اقتصاد نوین اقدام به خرید 16 میلیون و 971 هزار و 814 سهم مواد اولیه الیاف مصنوعی به قیمت هر سهم 75 تومان از صندوق صنعت نفت کرده بود که با خرید این بلوک 11.82درصدی آن هم در سومین عرضه، مالکیت خود را به بیش از 82 درصد رساند.

حال بعد از گذشت حدود 8 ماه از آن معامله ، پلی اکریل ایران درصد واگذاری 16.73 درصد از سهام تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی برآمده است.به این ترتیب قرار است چهارشنبه جاری مورخ 27 اردیبهشت 24 میلیون سهم به قیمت پایه هر سهم 125 تومان روی میز فروش گذاشته شود. این عرضه به صورت یکجا و نقد در بازار دوم معاملات انجام خواهد شد.

براساس این گزارش، بلوک 11.82 درصدی مواد اولیه الیاف مصنوعی در 16 اسفند 89 ؛ 29 تیر و 5 مرداد سال گذشته روی میز فروش گذاشته شده بود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر