بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۵

یکشنبه هفته آینده گروه هتل‌های هما روی میز فروش می‌رود

کد خبر : ۶۶۵۱۱

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران، حسن محمدتبار با اعلام این خبر گفت: سازمان خصوصی سازی قصد دارد یک میلیارد و 960 میلیون و 778 هزار سهم شرکت سهامی خاص گروه هتل­های هما را به صورت یکجا و نقد یا نقد و اقساط یکشنبه هفته آینده در بازار سوم فرابورس عرضه کند.

وی افزود: از این تعداد 98 میلیون و 38 هزار و 900 سهم آن ترجیحی است و این سهام به نرخ پایه هر سهم 3 هزار و 331 ریال روی میز فروش قرار می‌گیرد.

معاون نظارت و عملیات فرابورس در مورد فعالیت این شرکت توضیح داد: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران مالکیت 100 درصدی سهام شرکت سهامی خاص گروه هتل­های هما را بر عهده دارد و این شرکت در حوزه تاسیس و اداره هتل، رستوران و امور مربوط به پذیرایی و اقامت فعالیت دارد.

محمدتبار در مورد سرمایه این شرکت و سپرده حضور در رقابت گفت: شرکت سهامی خاص گروه هتل­های هما، هزار و 960 میلیارد و 778 میلیون ریال سرمایه دارد و مبلغ سپرده حضور در رقابت 195 میلیارد و 940 میلیون و 545 هزار و 540 ریال است. همچنین مهلت پرداخت حصه نقدی و ارائه فرم خارج از پایاپای حداکثر 20 روز کاری سازمان خصوصی سازی از تاریخ انجام معامله در نظر گرفته شده است.

معاونت نظارت و عملیات فرابورس تصریح کرد: پارکینگ هتل هما واقع در خیابان شهید خدامی متعلق به شرکت مذکور نبوده و خریدار هیچگونه ادعایی در خصوص نداشتن پارکینگ هتل همای تهران نخواهد داشت. همچنین برای عمده ساختمان­های شرکت اعم از هتل و سایر، توسط شهرداری­ها پایان کار صادر نشده است.

وی افزود: زمین اصفهان که به مبلغ 25 میلیارد ریال توسط کارشناس رسمی ارزیابی شده است از اراضی پارک کوهستانی صفه است که توسط شهرداری اصفهان به منظور ساخت هتل در اختیار شرکت هتل­های هما قرار گرفته است ولی مراحل تحویل آن به شرکت تا زمان تهیه گزارش ارزیابی قطعی نشده است.

همچنین اقدامات انجام شده توسط شرکت جهت اخذ اسناد مالکیت حدود 7500 متر مربع از اراضی هتل هما بندرعباس و همچنین زمین اصفهان تا تاریخ ارزیابی سهام نتیجه­ای حاصل نشده است و خریدار هیچ‌گونه ادعایی نسبت به آن نخواهد داشت.

محمد تبار در پایان با اشاره به اینکه اسناد مالکیت بخشی از زمین بندرعباس به مساحت 22500 مترمربع بنام شرکت هواپیمایی ج.ا.ا است، گفت: نظر به اینکه ارزش زمین یاد شده با توجه به شرایط مذکور در قیمت­گذاری منظور شده و جزئی از هتل بندرعباس است شرکت هواپیمایی ج.ا.ا می­تواند طی وکالت بلاعزل به خریدار جهت انتقال اسناد مذکور اقدام کند.

همچنین با توجه به اینکه پروانه بهره­برداری هتل شیراز بنام شرکت هواپیمایی ج.ا.ا بوده و در قیمت­گذاری سهام شرکت گروه هتل­های هما منظور شده است لذا شرکت هواپیمایی ج.ا.ا ملزم است آن را بنام شرکت گروه هتل­های هما انتقال دهد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر