بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۹ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۱

نفت برنت از مرز 107 دلار گذشت

کد خبر : ۶۷۵۱۰
کاهش احتمال جدایی یونان از حوزه یورو سبب شد روز دوشنبه (8 خرداد) بهای نفت خام برنت برای سومین روز پیاپی افزایش یابد.

شانا _ به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، کاهش نگرانی ها بحران های مالی اروپا و استمرار خطر اختلال در عرضه نفت در خاورمیانه سبب شد بهای نفت خام برنت به بالای 107 دلار بازگردد.

نظرسنجی ها نشان می دهد در انتخابات آینده یونان، حزب محافظه کار طرفدار پایبندی به تعهدات مالی بین المللی یونان، بخت بیشتری برای برنده شدن دارد. این مسئله احتمال باقی ماندن یونان در حوزه یورو را افزایش می دهد.

ناتوانی غربی ها در وادار کردن ایران به توقف غنی سازی اورانیوم در مذاکرات بغداد نیز سبب شده است نگرانی ها درباره اختلال در عرضه نفت از خاورمیانه افزایش یابد.

افت ارزش دلار نیز از دیگر عواملی بود که رشد بهای نفت خام برنت کمک کرد و آن را با 28 سنت افزایش، به 107 دلار و 11 سنت رساند.

تعطیلی های عمومی در آمریکا و چند کشور اروپایی سبب شد معاملات دیروز کم رونق باشد و خرید و فروش حضوری در بازار نایمکس نیویورک برگزار نشود.

با این حال، در معاملات الکترونیکی، بهای نفت خام دبلیو تی آی آمریکا با 29 سنت افزایش، به 91 دلار و 15 سنت رسید.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر