بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۵
به دنبال کاهش خرید سنگ آهن از سوی فولاد سازان چین:

کاهش بهای سنگ آهن در بازار شانگهای

روز گذشته هر تن سنگ آهن با خلوص 62 درصد برای تحویل فوری، با 1.1 درصد کاهش نسبت به روز قبل از آن به قیمت 134 دلار در بازار شانگهای معامله شد. این کاهش قیمت در شرایطی اتفاق می افتد که در هفته گذشته سنگ آهن توانسته بود برای اولین بار در هفت هفته اخیر یک افزایش قیمت نسبی را تجربه کند.
کد خبر : ۶۷۸۸۶
به دنبال کاهش خرید سنگ آهن از سوی فولادسازان چین، بهای این محصول در بازار معاملات شانگهای کاهش یافت؛ این در حالی است که هفته گذشته روند نزولی بهای سنگ آهن شکسته شده بود و سرمایه گذاران انتظار داشتند در هفته جاری نیز با افزایش تقاضای سنگ آهن در چین، شاهد روزهای بهتری برای این محصول استراتژیک باشند.

به گزارش بورس نیوز به نقل از خبرگزاری رویترز، روز گذشته هر تن سنگ آهن با خلوص 62 درصد برای تحویل فوری، با 1.1 درصد کاهش نسبت به روز قبل از آن به قیمت 134 دلار در بازار شانگهای معامله شد. این کاهش قیمت در شرایطی اتفاق می افتد که در هفته گذشته سنگ آهن توانسته بود برای اولین بار در هفت هفته اخیر یک افزایش قیمت نسبی را تجربه کند. انتظار می رفت با توجه به صحبت های مقامات چین مبنی بر لزوم توسعه سرمایه گذاری در بخش های زیربنایی، روند رشد تقاضای سنگ آهن از سوی فولادسازان چینی در این هفته نیز ادامه یابد اما ظاهراً آنها هنوز هم در افزایش سطح تولید فولاد خود تردید دارند.

یکی از تاجران بزرگ سنگ آهن در بازار معاملات شانگهای در این باره می گوید: " کارخانه های فولاد از این نگرانند که رشد تقاضای فولاد در چین چندان هم قابل توجه نباشد. به نظر من آنها منتظر یک اقدام عملی از سوی دولت چین هستند. اگر دولت نتواند عملاً تصمیم خود برای سرعت بخشیدن به اقتصاد کشور را اثبات کند، بعید به نظر می رسد که وضع بازار فولاد و سنگ آهن دچار تغییرات اساسی شود".

اما نکته جالب در معاملات امروز صبح بازار شانگهای افزایش 1.3 درصدی بهای میلگرد فولادی برای تحویل در ماه اکتبر بود. کارشناسان و معامله گران دلیل اصلی این افزایش قیمت را انتشار اخباری مبنی بر عزم جدی ابرقدرت های اقتصادی جهان برای حل بحران بدهی اروپا می دانند.

مهمترین عناوین خبری در شبانه روز گذشته:

بلومبرگ

رشد ارزش دلار در برابر سایر ارزها برای دومین روز متوالی

افزایش نرخ رشد بخش خدمات چین در ماه می

برنده نوبل اقتصاد: انتخاب رامنی می تواند رکود اقتصادی در آمریکا را تشدید کند.

کاهش غیرمنتظره سفارشات بخش تولید آمریکا در ماه آوریل

اسوشیتد پرس

بیل کلینتون: انتخاب رامنی یک فاجعه بزرگ خواهد بود.

اصرار وزیر دارایی آلمان بر ادامه سیاست های ریاضت طلبانه در جهت اصلاح ساختار اقتصادی کشورهای منطقه یورو

صعود شاخص بازارهای سهام آسیا پس از چند روز کاهش مستمر

کاهش نرخ بهره در استرالیا برای مقابله با ترکش های بحران اقتصادی جهان

رویترز

سقوط بهای شکر خام به کمترین میزان آن در دو سال گذشته

برگزاری نشست اضطراری G-7 با هدف یافتن راهکاری برای خارج کردن اروپا از بحران

افزایش بهای مس در بازار معاملات آتی شانگهای

مارکت واچ

کاهش شاخص مدیران خرید اروپا به کمترین میزان آن در 3 سال اخیر

افزایش نسبی بهای نفت در آستانه برگزاری نشست G-7

افزایش کسری تراز تجاری استرالیا

رئیس سابق دویچه بانک: آلمان اقتصاد اروپا را نجات خواهد داد

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر