بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۴
دایره طلایی بورس

نگاه طلا به انتخابات هفته آتی یونان

با توجه به آنکه در بازار نقدی سکه طلا عرضه بر تقاضا پیشی گرفته و خریداران در زمان پیش خرید سکه از بانک مرکزی خریدهای خود را انجام داده اند، در بازار آتی بیشتر به دنبال ایجاد موقعیت فروش هستند و به تبع آن احتمال فرو رفتن بازار سکه در حباب قیمتی بسیار کم است. از همین رو به نظر می رسد تمایل خریداران به سوی شمش طلا بیش از پیش افزایش یابد.
کد خبر : ۶۸۱۹۸
معاملات قراردادهای آتی سکه طلا تحویل در سررسیدهای مختلف در حالی به کار خود ادامه می دهد که بازارهای جهانی پس از افت و خیزهای دو روز گذشته در تعطیلات آخر هفته به سر می برند.

به گزارش بورس نیوز، قراردادهای آتی سکه طلا تحویل در سررسیدهای تیر، مرداد و شهریور تا این لحظه دامنه نوسان مثبتی قیمت ها را طی می کنند اما قراردادهای آتی سکه طلا تحویل خرداد ماه برخلاف دیگر سررسیدها با کاهش 0.09 درصدی در آخرین معاملات به بهای 694 هزار و 500 تومان در دامنه نوسان منفی معامله می شود.

به نظر می رسد با توجه به آنکه در بازار نقدی سکه طلا عرضه بر تقاضا پیشی گرفته و خریداران در زمان پیش خرید سکه از بانک مرکزی خریدهای خود را انجام داده اند، در بازار آتی بیشتر به دنبال ایجاد موقعیت فروش هستند و به تبع آن احتمال فرو رفتن بازار سکه در حباب قیمتی بسیار کم است. از همین رو به نظر می رسد تمایل خریداران به سوی شمش طلا بیش از پیش افزایش یابد.

همچنین بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی تا این لحظه با افزایش 0.5 درصدی با بهای 1594 دلار و 60 سنت مبادله می شود، این در حالی است که قیمت اونس طلا طی دو روز گذشته افت و خیز محسوسی را تجربه کرده بود.

در بازارهای داخلی قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح جدید خرید نقدی با افزایش 4 هزار تومانی نسبت به روز گذشته با قیمت 682 هزار تومان در حال معامله می باشد.

این در حالی است که قیمت هر دلار در بازار غیر رسمی با افزایش 200 ریالی نسبت به روز گذشته در محدوده قیمتی 1800 تا 1815 تومان خرید و فروش می شود.

همچنین وضعیت بازارهای جهانی طلا در نتیجه سخنرانی بن برنانکه، رییس بانک مرکزی امریکا، و سکوت بانک مرکزی اروپا و امریکا در جلسات هفته گذشته همچنان نا بسامان به نظر می آید.

در عین حال انتظار می رود انتخابات دوباره ریاست جمهوری یونان در هفدهم ماه جاری (یکشنبه هفته آینده) تأثیر بسزایی را بر منطقه یورو و به تبع آن بازار طلا خواهد داشت.

در پایان شایان ذکر است گزارشات اقتصادی چین به عنوان بزرگترین خریدار شش ماه گذشته شمش طلا در جهان، در حالی در هفته پیش رو منتشر می شود که بانک مرکزی چین روز گذشته نرخ بهره را برای اولین بار از سال 2009 تاکنون کاهش داد و این اقدام تحلیل گران را متحیر کرد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر