2 ركورد توليد مس
وي افزود: اين مهم در حالي محقق شده است كه با توجه به عمر برداشت و توسعه معدن از غرب به شرق، حجم باطله افزايش يافته و با توجه به افزايش عمق معدن، مسافت انتقال ماده معدني تا اولين مرحله خردايش بيشتر شده است.
سعدمحمدي تصريح كرد: همچنين امور معدن ميدوك با استخراج سه ميليون و 192 هزار تن ماده معدني و سنگ باطله در خرداد ماه سال جاري موفق به ثبت ركورد توليدات از ابتداي راهاندازي تا كنون شد.
وي با بيان اينكه توليد خرداد ماه معدن ميدوك نسبت به برنامه پيشبيني و ركورد قبلي به ترتيب 3.5 و 10.6 درصد افزايش داشته است، تصريح كرد: ركورد قبلي اين مجتمع مربوط به ارديبهشت ماه سال جاري با استخراج 2 ميليونو 886 هزار تن بود.
مدير عامل شركت ملي صنايع مس ايران اظهار كرد: با توجه به راهاندازي ليچينگ ميدوك از ابتداي ارديبهشت ماه سال جاري و افزايش بهرهوري كارخانه، اين مجتمع موفق به توليد 395.30 تن كاتد ليچينگ شد كه فراتر از برنامه پيشبيني شده بود.
وي افزود: در مجتمع مس سرچشمه نيز اقداماتي مهم در راستاي ارتقاي توليد انجام شده است كه از آن جمله ميتوان به برنامهريزي در خصوص رفع نقيصه سيستم فرسوده بارگيري و باربري با اتكا بر تامين قطعات از طريق حمايت از توليدكنندگان داخلي، نوسازي تجهيزات، استفاده از ظرفيت پيمانكاران داخلي و كمك به آنان در خصوص تامين منابع و رفع مشكلات اشاره كرد
به گفته سعدمحمدي، اتمام فاز مطالعاتي و انجام فاز اجرايي توسعه معدن مس سرچشمه مبتني بر شناسايي و استخراج متناسب با دانش روز دنيا از ديگر اهداف اين مجتمع در راستاي افزايش توليد است. همچنين طراحي دامپهاي جديد و اصلاح دامپهاي پيشين از نظر ايمني و مسائل زيست محيطي از ديگر اهداف اين مجموعه است.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
