بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۸ تير ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۰
دایره طلایی

گام های لرزان طلا میان اونس و دلار

نوسان هاي مختلف بازار ارز در حالي هر روز متفاوت از روز گذشته است كه بلاتكليفي كاملا در آن مشهود است. دوشنبه خبر اعمال دلار دو نرخي از 18 تير ماه بر سر زبان ها بود که ديروز بهمني آن را تكذيب كرد و خبر از اعمال نظام تك نرخي در بازار ارز داد.
کد خبر : ۷۱۶۲۹

بازار آتي سكه طلا ديروز در حالي با نوسان هاي مختلف به پايان رسيد كه قرار دادهاي آتي سكه طلا تحويل تير ماه تا سال آينده به تعطیلات رفت و جاي خود را به قراردادهاي آبان ماه داد. اما ديروز نوسان هاي مختلف بازار آتي به گونه اي بود كه قرار دادهاي آتي مرداد وآبان در مدار منفي و شهريور و مهر ماه در نوسان مثبت پيگيري شدند واختلاف قيمت ميان سررسيد ها به حدود 30 تا 40 هزار تومان رسید.

به گزارش بورس نیوز، در بازار نقدي نيز دچار نوسان قيمتي شدیدی بود و در نهايت با توجه به كاهش قیمت دلار ،هر سکه تمام بهار آزادی با كاهش يك هزار توماني به 709 هزار تومان رسيد واز سوي ديگر دلار نيز با نزول 8 توماني به 1912 تومان رضایت داد.

نوسان هاي مختلف بازار ارز در حالي هر روز متفاوت از روز گذشته است كه بلاتكليفي كاملا در آن مشهود است. دوشنبه خبر اعمال دلار دو نرخي از 18 تير ماه بر سر زبان ها بود که ديروز بهمني آن را تكذيب كرد و خبر از اعمال نظام تك نرخي در بازار ارز داد و اعلام كرد كاهش نرخ غير رسمي دلار در جريان است . اين در حالي است كه اختلاف قيمت نرخ ارز رسمي و غير رسمي در بازار بيش از680 تومان است.

دربازار هاي جهاني با توجه به آنكه رئيس فدرال رزرو امريكا ،بن برنانكي در سخنراني خود از دور جديد تسهيل مقداري خبري نداده وبار دیگر با اذعان به وضعيت نا به سامان اقتصاد امريكا همچنان در مورد اقدامات خود توضيحي نداد ودر پي آن فعالان بازار را به مرز نااميدي كشاند. در نهایت طلا با سقوط یک درصدي به 1577 دلار در هر اونس رسید.

كارشناسان تار نماي کیتکو آينده بازار طلا را اين طور پيش بيني كردند ، اگر اونس جهاني به كمتر از 1560 دلار برسد احتمال سقوط آن بيشتر خواهد شد حال آنكه اگر روي 1610 دلار را ببيند احتمال جهش هاي بيشتررا هم مي توان تصور كرد.

از سوي ديگر در پي سخنراني نااميد كننده برنانكه تحليل گران بازار اظهار داشتند كه احتمال ارائه دور جديد تسهيل مقداري تا پايان سال از سوي فدرال رزرو بسيار كم است زيرا اين امر به احتمال زیاد تاثيري بر نتايج انتخابات رياست جمهوري اين كشور خواهد گذاشت.بنابراين تا پايان انتخابات رياست جمهوري محرك هاي جديدي به بازار تزريق نخواهد شد مگر آنكه شرايط اضطراري پیش آید.

* آخرین آمار قیمتی بازار آتی سکه


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر