حفاظت از تولید ملی و بازار سرمایه کشور رسالت مهم سایپا است
مهندس نعمت الله پوستین دوز مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در حاشیه این مجمع از برنامه ریزی برای مقابله با محدودیت ها و فشارهای بین المللی بر صنعت کشور خبر داد و گفت: سایپا با درک اهمیت تولید و اشتغالزایی در کشور و انجام اقدامات زیربنایی و اصولی توانسته مشکلات و محدودیت های بین المللی را مدیریت کند.
وی اظهار داشت: در چند سال اخیر بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری فعالیت های کشور به سمت و سوی امور اقتصادی گرایش پیدا کرده و ارکان مهم کشور از اقتصاددانان و صنعت گران گرفته تا مردم عادی، امور اقتصادی، گسترش کسب و کار، تولید و سرمایه گذاری را سرلوحه فعالیت های خود قرار داده اند.
پوستین دوز گفت: سایپا حفظ و ارتقا تولید ملی و جایگاه آن را به عنوان یک وظیفه در دستور کار خود قرار داده و حمایت از سرمایه گذاری در راستای گسترش صنایع داخلی را رسالت مهم خود می داند.
وی افزود: فضای کسب و کار کشور با توجه به محدودیت های بین المللی، تحریم ها و جریانات بین المللی نیازمند توجه ویژه همه است و سایپا توانسته در این فضای سخت ایجاد شده در حوزه کسب و کار بین المللی و صادرات موفق عمل کند.
وی با اشاره به تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: استکبار جهانی جنگ تمام عیاری در حوزه اقتصادی و بازار بر علیه کشور به راه انداخته و تمامی شریان ها و مکانیزم های بین المللی دست به دست هم داده اند تا کشور را دچار مشکل کنند که با برنامه ریزی های مسئولین، متخصصین و اقتصاددانان امیدواریم بتوانیم همچون گذشته از این برهه حساس نیز سربلند خارج شویم.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا یادآور شد: از آن جایی که محصولات ما بیشترین میزان داخلی سازی را دارد توانسته ایم تا حدود زیادی از آثار محدودیت های بین المللی و تحریم ها خود را مصون نگه داریم.
پوستین دوز در ادامه سایپا را متعلق نه به شخص یا گروهی خاص بلکه سرمایه تمامی مردم کشور و افتخار صنعت ایران دانست و گفت: سایپا یک میراث میان نسلی است که متعلق به همه نسل های کشور چه در گذشته، چه در زمان حال و چه در آینده بوده و نماد بزرگ اقتصادی و صنعتی کشور محسوب می شود و این میراث میان نسلی رسالتی بزرگ را در اقتصاد کشور برعهده دارد.
وی مسئولیت اصلی سایپا را مشارکت در توسعه اقتصادی و صنعتی کشور دانست و خاطرنشان کرد: این میراث میان نسلی به عنوان یک ثروت ملی باید مورد حمایت و حفاظت همه قرار گیرد تا بتواند همچون گذشته شاداب، پرتوان و با قدرت به راه خود ادامه دهد.
وی رقابت کاذب را عاملی مخرب برای چرخه صنعت کشور دانست و تاکید کرد: از آن جایی که سایپا و ایران خودرو مکمل یک دیگر بوده و همکار و همپای هم محسوب می شوند و چرخ اشتغال، تولید و عزت ملی ایران را به حرکت در می آورند باید با رقیب پروری صحیح و ایجاد رقابت سالم زمینه های توسعه صنعت خودرو را فراهم کنیم.
پوستین دوز در ادامه صنعت خودرو را محور تمام صنایع کشور دانست و گفت: صنعت خودروسازی موتور محرک تمامی صنایع پایین دستی و بالادستی و عامل بزرگ اشتغالزایی و حفظ ثبات اقتصادی است.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی و همدلی هرچه بیشتر تمامی ارکان مهم کشور فضای بوجود آمده را مدیریت کنند تا ایران اسلامی همچون گذشته از تمامی مشکلات سربلند خارج شود.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
