بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۲

طلب غرامت 500ميليون توماني از سازمان‌ليگ

کد خبر : ۷۱۸۶۳
به گزارش جهان به نقل از ایسنا سيد عليرضا شيرازي طرف قرارداد با سازمان ليگ در بخش تبليغات محيطي با اعلام اين خبر گفت: طبق برآوردي كه ما در اين زمينه داشتيم، تلويزيون در جريان بازي شب گذشته (جمعه) تيم‌هاي استقلال و آلومينيوم هرمزگان كه در ورزشگاه آزادي برگزار شد، در اقدامي عجيب حدود 70 درصد از تعهداتش در پخش تابلوهاي تبليغاتي را عمل نكرد.

 
وي افزود: در قرارداد حق پخش ميان صدا و سيما و فدراسيون، تلويزيون متعهد شده كه علاوه بر پخش تصاوير فني بازي، تصويربرداريشان به گونه‌اي باشد كه تابلوهاي تبليغاتي هم ديده شود. حال كه صدا و سيما معتقد است قرارداد قبلي‌اش با فدراسيون هم چنان پا برجاست بايد حداقل به آن قرارداد عمل كرده و به آن پايبند مي‌شد.

 
شيرازي گفت: طبق برآوردي كه ما داشتيم از اين اقدام صدا و سيما 500 ميليون تومان ضرر كرديم كه بر همين اساس چون با سازمان ليگ طرف قرارداد هستيم به اين سازمان نامه نوشته و از آنها خسارت فوق را مطالبه كرديم.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر