بهانه نوسانات نرخ ارز و تغییر قیمت فروش قابل قبول نیست
وی با استناد به جدیدترین تصمیمات کارگروه تخصیص ارز گفت: با هماهنگی های صورت گرفته میان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و دستگاه های مرتبط به منظور قیمت گذاری دقیق تر کالاهای وارداتی و کنترل مناسب بازار، همه وارد کنندگان کالاهای اساسی دریافت کننده ارز مرجع از عرضه محصولات خود خارج از چارچوب ضوابط تعیین شده منع شده اند.
وی تصریح کرد قیمت گذاری کالاهای وارداتی با ارز مرجع باید مطابق با ضوابط بوده و هیچ وارد کننده ای که ارز مرجع استفاده می کند، حق ندارد به بهانه های واهی اقدام به افزایش قیمت کند.
فراهانی ادامه داد: با همه وارد کنندگانی که به بهانه های مختلف از جمله نوسانات نرخ ارز، تغییرات قیمت فروش، انبارگردانی، تغییر سیستم حسابداری وغیره از عرضه محصولات خود به مراکز فروش خودداری کنند، برخورد می شود.
وی افزود: همچنین به تمامی وارد کنندگانی که عرضه محصولات خود را کاهش دهند، هشدار جدی داده می شود تخلفات امتناع از عرضه کالا، احتکار محسوب شده و با متخلفین با اشد مجازات قوانین موضوعه برخورد می شود.
این مقام مسئول با یادآوری تشکیل گروه های گشت محسوس و نامحسوس و اجرای اقدامات نظارتی سازمان های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور افزود: مردم می توانند موارد تخلف را از طریق سامانه 124 اطلاع داده تا به سرعت مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
