جزییات دادگاه رسیدگی به اتهامات دو مداح تهرانی
به گزارش ایرنا، در این جلسه دادگاه که به ریاست قاضی ˈپیرعباسیˈ برگزار شد، وکلای متهمان و وکلای رییس جمهوری و رییس دفتر وی حضور داشتند.
در ابتدای این جلسه، کیفرخواست توسط نماینده دادستان قرائت شد و پس از آن وکلای مداحان به دفاع از موکلان خود پرداختند.
یکی از وکلای دولت در این باره به خبرنگار ما گفت: با برگزاری این جلسه ختم دادرسی اعلام شده و منتظر صدور رای دادگاه هستیم.
این وکیل با بیان این که وکلای متهمان دفاعی در رد اتهام موکلان خود نداشتند، افزود: آن ها تلاش کردند به نحوی عنصر معنوی جرم را توجیه کنند و گرنه در اصل وقوع جرم با وجود مدارک مستند و متقن تردیدی نبود.
وی با تاکید بر این که احترام و جایگاه این دو مداح محفوظ است، ادامه داد: توقع نبود که این مداحان از ادبیات و الفاظی استفاده کنند که در جامعه بازتاب های خاصی ایجاد می کرد.
این وکیل بابیان اینکه افکار عمومی این نوع ادبیات و حرف زدن را علیه مسوولان نمی پسندد، افزود: افکار عمومی انتظار عدالت را از محاکم قضایی دارند.
وی مجازات در نظر گرفته شده برای این اتهامات را در قانون مجازات اسلامی، حبس و یا جزای نقدی بیان کرد و افزود: در دو کیفرخواست صادر شده، عناوین اتهامی ˈم.الفˈ و ˈس.حˈ، تهدید به قتل، توهین و هجو مطرح شده است.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
