بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۸ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۳

قتل مديرعامل به دست كارگر اخراجي

کد خبر : ۷۹۸۵۱
كارگر اخراجي كه مديرعامل شركت را به قتل رسانده بود،ديروز در دادگاه به دفاع از خود پرداخت.

به گزارش مهر، تلاش براي دستگيري متهم فراري از صبح پنجشنبه ـ هشتم ارديبهشت 90 ـ به دنبال اعلام خبر قتل مديرعامل يك شركت در بزرگراه جلال آل‌احمد آغاز شد.

ماموران كلانتري 137 پس از حضور در محل حادثه با پيكر خونين پويان سي و دو ساله، در دفتر كارش روبه‌رو شدند. همسر مقتول كه در محل حضور داشت، به ماموران گفت: قاتل همسرم يكي از كارگران اخراجي شركت است.

وي در ادامه گفت: سجاد كارگر شركت بود كه شوهرم هميشه كمكش مي‌كرد. اين اواخر نيز مقداري پول از شوهرم قرض گرفته و چك بلامحل هم كشيده بود. به همين خاطر شوهرم اخراجش كرد. صبح امروز من هم در شركت بودم كه سجاد همراه مردي غريبه‌ وارد شركت شد. او با تهديد سلاح دست و پاي منشي مديرعامل را بست سپس وارد اتاق همسرم شد و مقابل چشمان وحشت‌زده من با شليك گلوله‌اي پويان را كشت و بلافاصله با همدستش گريخت.

به اين ترتيب با اعلام موضوع به قاضي شاهنگيان، بازپرس كشيك ويژه قتل، تحقيقات گسترده براي شناسايي و دستگيري متهمان آغاز شد و كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي با رديابي‌هاي ويژه، چند ساعت بعد سجاد را در كرمانشاه شناسايي و دستگير كردند. متهم نيز در نخستين بازجويي‌ها به قتل پويان اعتراف كرد.پس از تكميل تحقيقات، پرونده با صدور كيفرخواست به دادگاه كيفري استان تهران فرستاده شد و متهم صبح ديروز در شعبه 74 دادگاه كيفري استان تهران پاي ميز محاكمه قرار گرفت.

در ابتداي جلسه اصغري‌روشن، نماينده دادستان با تشريح كيفرخواست گفت: با اعترافات متهم و بازسازي صحنه قتل از سوي او، تقاضاي مجازات قانوني را دارم.در ادامه، اولياي دم در جايگاه حاضر شدند و براي قاتل تقاضاي مجازات قصاص كردند.

قاضي عبداللهي، رئيس دادگاه با تفهيم به سجاد از او خواست به دفاع از خود بپردازد. پسر جوان با حضور در جايگاه گفت: با مقتول اختلاف حساب داشتم و با تهيه سلاح سراغ پويان رفتم. او تصور مي‌كرد اسلحه تقلبي است، به همين خاطر تهديدهايم را جدي نگرفت. ابتدا يك تير هوايي شليك كردم و گلوله بعدي به سينه پويان خورد. من قصد كشتن او را نداشتم و نمي‌دانم چرا اين اتفاق رخ داد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر