سلام دوباره بازار به صدرا
اين بازگشايي نماد پس از آن انجام شد كه سازمان بورس با توجه به حاشيههاي صدرا در بازار و زيان و بدهي سنگين اين شركت راي به خروج آن از بورس تهران داد، تا به اين ترتيب اين نماد حاشيهساز بازار اين بار خود به حاشيه بازار برود. گزارش خبرنگار ما حاكي از آن است، ديروز نماد صنعتي دريايي ايران در بازار پايه بازگشايي شد كه در پي اين امر بازارگردان صدرا (سهامدار عمده) به تعهد خود عمل كرد، به طوري كه 1/8 ميليون سهم آن از سوي بازارگردان در قيمت 100 تومان خريداري شد. در اين روز، 33 ميليون و 169 هزار و 437 سهم از سهام بانك دي هم در نوسان منفي 23/3 درصدي مورد معامله قرار گرفت.
پس از معاملات بانك دي، نماد ذوبآهن اصفهان هم به لحاظ حجم معاملات در رده سوم قرار گرفت. نماد شركت سرمايهگذاري مسكن شمال شرق نيز پس از برگزاري مجمع عمومي عادي سالانه بازگشايي و در حجم بالايي معامله شد. همچنین عمران و توسعه شاهد با مبادله هزار سهم کمترین حجم معاملات را داشت و قيمت هر سهم آن 3183ریال در سیستم معاملات ثبت شد.
اما سهام صنايع و معادن احياي سپاهان نيز در بازار پايه از حجم بالايي برخوردار بود.
در اين روز همچنين نماد معاملاتي شركت سرمايهگذاري مسكن تهران، برای برگزاري مجمع عمومي عادي سالانه صاحبان سهام در 3دی، متوقف شد. طي روز يادشده نماد معاملاتي اوراق اجاره شركت واسط مالي مهر هم به منظور تأمين مالي شركت مديريت پروژههاي نيروگاهي ايران و همچنین نماد معاملاتي اوراق اجاره واسط مالي اسفند، به منظور تامين مالي بانك سامان ، پس از پرداخت اجاره بهاي سه ماهه اوراق، امروز معامله شد. در اين روز اعلام شد كه 7/32 میلیون سهم معادل 4/74 درصداز سهام شرکت کشت و صنعت بینالمللی چین چین به نرخ هر سهم هزار ریال و به ارزش 7/32 میلیارد ریال که در 28 آبان عرضه شده بود، پس از احراز شرایط معامله قطعی شد.
قیمت هر برگه امتیاز تسهیلات مسکن هم در روز يادشده در مرز 560هزار ریال معامله شد. در نهايت روز گذشته در بازار فرابورس در هفت هزار و 94 دفعه معاملاتي، 83 ميليون و 347 هزار و 705 سهم به ارزش 337 ميليارد و 895 ميليون ريال معامله شد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
