بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۰۶:۰۱

خارج از بورس متعادل شد

کد خبر : ۸۵۲۱۰
دنیای اقتصاد- فرابورس ايران روز گذشته شاهد معاملاتي توام با نوسان مثبت بود تا جايي كه در اين روز در هفت هزار و 954 دفعه معاملاتي، 110 ميليون و 827 هزار و 861 سهم به ارزش 443 ميليارد و 208 ميليون سهم مورد معامله قرار گرفت. ديروز همچنين يك ميليون و 926 هزار و 197 سهم از سهام زرين معدن آسيا در 5 درصد مثبت مورد معامله قرار گرفت، تا نهايتا پس از گذشت 5 روز از ورود اين سهم به بازار فرابورس، حجم تقاضاي خريد آن به حدود 594 هزار سهم كاهش يابد.

در همين حال، شركت سرمايه‌گذاري تدبيرگران فارس و خوزستان نيز پس از معامله بيش از 252 هزار سهمي، در پايان بازار با توقف نماد مواجه شد.
تامين مواد اوليه صبانور نيز در تبعيت شركت‌هاي معدني هم‌گروه خود در بورس اوراق بهادار تهران، در درصد مثبت مورد معامله قرار گرفت.
در صنعت خودرو و ساخت، شركت مهندسي صنعتي روان فن‌آور در فضاي مثبت و منفي حاكم بر شركت‌هاي حاضر در اين صنعت، با معاملاتي مثبت همراه بود. در گروه فلزات اساسي نيز نماد صنعت روي زنگان همانند شركت‌هاي هم‌گروه خود مثبت بود. همچنین به‌رغم معامله بيش از 6 ميليون سهم از سهام صدرا به عنوان مهمان جديد فرابورس، این نماد در پایان معاملات از تقاضای فروش بیش از دو میلیون سهمی برخوردار بود.
همچنين هر برگه امتیاز تسهیلات مسکن با کاهش 2درصدی در مرز 540 هزار ریال معامله شد.
درج يك نماد جديد در فرابورس
با درج شرکت گروه ارتباطات ماهواره‌ای سامان با نماد معاملاتی «اساما» در بازار اول فرابورس تعداد شرکت‌های این بازار به 37 شرکت رسید.
شرکت گروه ارتباطات ماهواره‌ای سامان پس از احراز شرایط پذیرش به عنوان هفتاد و دومین نماد معاملاتی و سی‌و‌هفتمین شرکت در بازار اول درج شد. این شرکت81 میلیارد ریالی در حوزه مخابرات فعالیت می‌کند و بانک سامان با داشتن مالکیت بیش از 48 درصد بیشترین سهام آن را در اختیار دارد. همچنين ديروز نماد معاملاتي پتروشيمي مارون به دليل تغييرات بااهميت در اطلاعات ارسالي براي سال مالي منتهي به 30/12/91 متوقف شد.
در اين روز، همچنين نماد معاملاتي شركت بيمه پاسارگاد «بپاس» پس از برگزاري مجمع عمومي فوق العاده، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 5 درصد، معامله شد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر