بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۷

اولین سری ون زامیاد وارد ناوگان حمل‌ونقل درون شهری شد

کد خبر : ۸۶۲۴۸

به گزارش سایپانیوز به نقل از ارتباطات شرکت زامیاد، با توجه به سابقه این شرکت در عرصه تولید و عرضه خودروهای تجاری و ویژگی‌های مناسب محصولات زامیاد برای استفاده در حوزه حمل‌ونقل درون شهری و برون شهری، سازمان شهرداری تهران پروژه‌های تامین ناوگان درون شهری و برون شهری خودرا با مشارکت زامیاد آغاز کرده.
از این رو پروژه حمل‌ونقل شهری معلولین برای اولین بار در کشور از سوی شهرداری تهران و با همکاری شرکت زامیاد در تامین خودروهای به‌روز و مناسب سازی شده به اجرا در آمد که خودروهای ون A36.13 زامیاد با امکانات رفاهی جهت تسریع و راحتی حمل‌ونقل معلولان با توجه به محدودیت‌های این قشر از جامعه از سوی شرکت زامیاد تجهیز گردید و اولین سری این پروژه وارد ناوگان حمل‌ونقل درون‌شهری شد.
گفتنی است، ون A36.13 دارای موتور دیزل چهار سیلندر خطی، بهره‌مندی از ارتقاع داخلی اتاق 1690 میلیمتر و طیف کاملی از سیستم تعلیق مناسب با دارا بودن استانداردهای روز در جایگاه ویژه‌ای میان خودرو‌های ون موجود در بازار قرار می‌گیرد.

اولین سری ون زامیاد وارد ناوگان حمل‌ونقل درون شهری شد

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر