قطعه سازان نگاه صادراتی خود را دوچندان کنند
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به تدوین استراتژیهای سایپا برای خودکفائی ارزی تصریح کرد: ضرورت توجه به صادرات محصولات باعث شده است که در برنامه ریزی های کلان گروه خودروسازی سایپا پیش بینی شود که تا سال 94 به خودکفائی ارزی برسیم و تلاش بر این است که با افزایش تولید بتوانیم 20 درصد از تولیدات خود را صادر کرده تا از این طریق بتوانیم نیاز های ارزی گروه را تامین کنیم.
مدنی توجه به صادرات محصولات قطعه سازان را یکی از مهمترین استراتژی های مورد نظر برای این بخش دانست و افزود: تجربه نشان داده است محصولاتی که ارزش افزوده بالائی دارند و در واقع فرآیندهای متعددی در کیفی سازی و افزایش ارزش آن صورت می گیرد، قابلیت صادراتی بسیار خوبی برای عرضه به کشورهای هدف صادراتی دارند و قطعه سازان می توانند با تکیه بر این موضوع حاشیه سود بسیاری خوبی برای بنگاه های تولیدی خودایجاد کنند.
مهندس سعید مدنی افزود: گسترش فعالیت های غیرگروهی در زنجیره تامین قطعات خودرو و سیاستهای واحدهای تولید کننده باید به یکی از مهمترین برنامه های قطعه سازان تبدیل شود، چرا که از نظر تعاریف اقتصادی وابستگی 100 درصدی یک واحد تولیدی به یک مشتری و یک خریدار نادرست بوده و قطعه سازان باید علاوه بر صادارت بدنبال بازاریابی در عرضه به دیگر بخش ها نیز باشند.
سعید مدنی تاکید کرد: تمام تلاش ما در مدت گذشته این بود که روند تولید را از حالت سقوط در آورده و به تثبیت برسانیم و مطمئناً به امید خدا و تلاش پرسنل گروه بدنبال اوج گیری در تولیدات گروه خواهیم بودو آمار هم نشان از عملکرد منسجم تر سایپا در مدت گذشته می دهد و امیدواریم بتوانیم سایپا را مانند گذشته احیا کنیم.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه