بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۹

مواضع تند هیگل علیه ایران: اگر تصمیم بر "حمله به ایران" باشد حرفی ندارم!

کد خبر : ۸۷۶۵۵
چاک هیگل گزینه اوباما برای وزارت دفاع آمریکا با عقب نشینی از مواضع سابقش در مورد ایران ،ه هشدار داد که فرصت ایران رو به پایان است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از آسوشیتدپرس، وی گفت : فرصت ایران در حال از دست رفتن است و اگر ایران همچنان به خواسته‌های بین‌المللی مبنی بر توقف برنامه تولید سلاح هسته‌ای بی‌توجهی کند، امکانی برای دیپلماسی وجود نخواهد داشت.

هیگل در پاسخ به پرسش‌های نمایندگان سنا ایالات متحده، گفته است: اگر ایران همچنان التزامات بین‌المللی را به استهزا بگیرد، در آن صورت عواقب سختی در انتظارش خواهد بود.

هیگل در پاسخ به پرسش‌های کمیته سنا در مورد حمله احتمالی به ایران گفت: اگر تصمیم بر این باشد، من نیز تلاش می‌کنم تضمین دهم که ارتش ایالات متحده برای هر احتمالی آماده باشد.

وی در ادامه با اشاره به مذاکرات هسته ای با ایران گفت: در عین حال که همچنان زمان و امکان برای دیپلماسی توام با فشار وجود دارد، فرصت‌ از دست می‌رود. ایران باید نشان دهد که آماده مذاکره جدی است.

هیگل همچنین گفت که سیاست تحریم ایران را با جدیت ادامه خواهد داد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر