بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۲
دایره طلایی

ادعای بانک مرکزی در خصوص قیمت سکه

حرف و حدیث های حوالی پیش فروش سکه همچنان ادامه دارد. حال آنکه برخی دیگر پیش بینی می کنند با توجه به کاهش جذابیت پیش فروش سکه با توجه به سود 18 درصدی آن، باید بانک مرکزی تغییراتی در شرایط پیش فروش سکه اعمال کند.
کد خبر : ۸۹۲۷۴
بازار سکه و طلای داخلی هفته جاری را در التهاب روز اول اسفند و آغاز پیش فروش سکه پشت سر گذاشت. به طوری که موج پیش فروش سکه به همراه عرضه حجم بالای ارز باعث شده تا قیمت سکه و ارز به روند نزولی دچار شود و در این خصوص برخی از کارشناسان معتقدند اگر روند تزریق دلار به بازار ادامه داشته باشد، قیمت ها بیشتر از این نیز عقب نشینی خواهند کرد.

به گزارش بورس نیوز، کاهش قیمت ها روز گذشته تا حدی پیش رفت که هر سکه تمام بهار آزادی در محدوده یک میلیون و 405 هزار تا یک میلیون و 380 هزار تومان در نوسان بود. در این میان دلار نیز در محدوده 3740 تومان معامله می شد.

اخبار پیش فروش سکه و تاثیر کاهشی آن بر بازار، در حالی است که برخی از کارشناسان معتقدند طرح پیش فروش سکه امری مثبت و سازنده بوده است. اما اگر بانک مرکزی نتواند به تعهدات خود عمل کرده و در نتیجه کنترل بازار را از دست بدهد اوضاع از شرایط فعلی نیز بدتر خواهد شد.

با این وجود بانک مرکزی مدعی است با اجرای طرح پیش فروش سکه قیمت ها تا 20 درصد کاهش خواهد یافت. اما حرف و حدیث های حوالی پیش فروش سکه همچنان ادامه دارد. حال آنکه برخی دیگر پیش بینی می کنند با توجه به کاهش جذابیت پیش فروش سکه با توجه به سود 18 درصدی آن، باید بانک مرکزی تغییراتی در شرایط پیش فروش سکه اعمال کند. در نهایت تمای نگاه ها به روز اول اسفند و تعیین تکلیف وضعیت پیش فروش سکه و تاثیر آن بر بازار معطوف شده است.

این میان بازار آتی نیز همچون روز شنبه با روند نزولی پیگیری شد به طوری که تمامی سررسید ها با ریزش نرخ ها بسته شدند. ازجمله دیگر عواملی که باعث کاهش قیمت ها شده است را می توان نوسان رو به پایان اونس جهانی طی هفته گذشته دانست. البته اخبار سیاسی حوالی بازار و نشست روز 8 اسفند میان ایران و گروه 1+5 نیز بر شرایط فعلی بی تاثیر نبوده است.

ذوقی کارشناس معاملات آتی سکه طلا در این رابطه به خبرنگار ما گفت: تا زمان آغاز پیش فروش سکه و تعیین تکلیف اوضاع، به نظر می رسد قیمت ها روند کاهشی را دنبال کنند. با این حال شرایط فعلی پیش فروش سکه جذابیت چندانی برای معامله گران ندارد و سررسید تحویلی 6 تا 8 ماه باعث شده است که ریسک این سرمایه گذاری با توجه به تحویل پس از انتخابات تا حد بسیاری افزایش یابد. در این میان کاهش قیمت ها طی روزهای گذشته بیشتر تحت تاثیر تزریق دلار به بازار بوده است.

در پایان این گزارش می افزاید، در بازارهای جهانی طلا طی هفته گذشته با کاهش قابل توجهی به پایین ترین حد خود رسید و رکوردی کمتر از 1600 دلار را نیز زد. به گزارش کامودیتی آن لاین در حال حاضر طلا بدون روند خاص در محدوده فعلی در حال نوسان است. اما انتخابات روزهای آتی ایتالیا و برنامه کاهش هزینه های امریکا از جمله عواملی است که می تواند بر روند طلا تاثیر بگذارد.

*آخرین آمار قیمتی بازار آتی سکه


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر