بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۸
دایره طلایی

زور پیش فروش کم بود

سکه سررسید اردیبهشت ماه بالاخره وارد کانال یک میلیون و 600 هزار تومان شد. به نظر می رسد با حضور کدهای فعال بیشتر و روند رو به صعود، شاهد افزایش قیمت ها در بازار آتی خواهیم بود.
کد خبر : ۹۰۰۱۹
بازار سکه طلا دیروز با اعلام نرخ پیش فروش تا حدودی روند صعودی به خود گرفت و به محدوده یک میلیون و چهارصد تومان بازگشت.

به گزارش بورس نیوز، در پی اعلام قیمت های طرح پیش فروش از سوی بانک مرکزی با نرخ هر سکه حدود یک میلیون و 250هزار تومان و هر نیم سکه 632 هزار تومان بهای سکه طلا در بازار داخلی با افزایش روبه رو شد. به نظر می رسد حرف و حدیث های حوالی پیش فروش سکه با اعلام نرخ یک میلیون و200 هزار تومانی آنچنان که باید و شاید نتوانسته کاهش قیمت ها را به همراه آورد. بدین ترتیب پس از قطعی شدن قیمت پیش فروش سکه طبق پیش بینی کارشناسان، روند صعودی قیمت ها آغاز شد.

به هر روی از امروز پیش فروش سکه بهارآزادی در شعب بانک تجارت آغاز خواهد شد و هر فرد بالای 18سال می تواند 5 سکه تمام یا 10 نیم سکه پیش خرید و پس از 6 ماه دریافت نماید. دلار نیز از نرخ چند روز گذشته خود تا حدودی جدا شد و بار دیگر محدوده 3750 تومان را دید.

نشست امروز ایران و گروه 1+5 و نتایج حاصل از آن و توافق یا عدم توافق در مذاکرات می تواند بر روند بازار تاثیر بگذارد. همچنین تعیین تکلیف نرخ دلار در بودجه سال آینده و ادامه برنامه هدفمندی یارانه همگی بر روند این هفته و هفته های باقی مانده سال 91 تاثیر خواهد گذاشت.

این میان بازار آتی سکه نیز هم گام با افزایش قیمت ها در بازار نقدی با نوسان مثبت به کار خود پایان داد و سررسیدها نوسان مثبت حدود 4 درصدی را ثبت کردند، بطوریکه سکه سررسید اردیبهشت ماه بالاخره وارد کانال یک میلیون و 600 هزار تومان شد. به نظر می رسد با حضور کدهای فعال بیشتر و روند رو به صعود، شاهد افزایش قیمت ها در بازار آتی خواهیم بود.

به گزارش رویترز کاهش ارزش دلار باعث شد طلا تا حدودی ریزش های قبلی خود را جبران کند. اما سخنرانی امروز و فردا بن برنانکی در مقابل مجلس سنا و صحبت های وی در مورد سیاست های اقتصادی فدرال رزرو باعث شد تا معامله گران با احتیاط عمل کنند. یکی از کارشناسان معتقد است با توجه به شرایط فعلی می توان گفت از قیمت ها حمایت می شود، اما تازمانی که اونس به محدوده 1600 دلار باز نگردد، نمی توان گفت اوضاع بهبود یافته است.

علاوه بر سخنرانی بن برنانکی اجرایی شدن برنامه کاهش بودجه امریکا نیز از اول ماه مارس می تواند تاثیر بسزایی بر روند بازارها بگذارد.

این میان نتایج اولیه انتخابات پارلمانی ایتالیا نشان از پیشتازی حزب چپ میانه در برابر حزب راست میانه به رهبری برلوسکونی است که نگرانی های احتمالی از بدتر شدن اوضاع در منطقه یورو به سبب برنامه های ضد یورویی برلوسکونی را کاهش می دهد.

*آخرین آمار قیمتی بازار آتی سکه


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر