بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۸
طی یک کنفرانس خبری و با حضور اهالی رسانه صورت گرفت:

ارایه راهکارهای گذر از چالش های بین­المللی

نیاز است تا اثرات این سیاست‌ ها به همراه سایر چالش ‌های اقتصادی همچون تحریم‌ های بانکی در اتاق ‌های فکر تحلیل شوند و انواع سناریوهای مختلف پیش بینی شده و راهکار عملی و اجرایی برای هر یک ارائه شود.
کد خبر : ۹۰۴۰۲
نشست خبری اعلان رسمی برنامه­ های اولین همایش چشم انداز اقتصاد جهان در سال 1392 با حضور اهالی رسانه و در محل دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد و در این نشست امیررضا حسنی، عضو اصلی کمیسیون اقتصادی و بازرگانی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، به عنوان مدیر اجرایی این همایش به بیان ضرورت‌ های برگزاری و رویکردهای این همایش پرداخت.

به گزارش بورس نیوز به نقل از مجید کثیری، دبیر کمیته روابط عمومی همایش چشم­ انداز اقتصاد جهان، در این کنفرانس خبری امیر رضا حسنی زمان و مکان برگزاری این همایش را سوم اردیبهشت 1392 و در سالن همایش ­های بین‌ المللی صدا و سیما عنوان نمود و برگزارکنندگان آن را «دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام»، «مرکز پژوهش ­های مجلس شورای اسلامی» و «پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران» معرفی کرد.

وی در مورد ضرورت­ های برگزاری این همایش، به اهمیت داشتن نگاه کلان به اقتصاد جهانی و اثرات آن بر اقتصاد کشور اشاره کرد و افزود: در شرایطی که تحریم ‌های بین‌ المللی و فشارهای اقتصادی بر کشور عزیزمان ایران افزایش پیدا کرده، تشکیل اتاق ‌های فکر از بین کارشناسان مطرح کشور، به دور از مسائل سیاسی و بررسی راه­ های گذر از این چالش ­ها، به ضرورتی اساسی در کشور تبدیل شده که این همایش و کمیته علمی آن تلاش خواهد کرد نظرات و تحلیل ­های کارشناسان و اقتصاددانان کشور را در این زمینه گردآوری نماید و به ارائه راه ­حل ­های عملی و کاربردی برای فعالان اقتصادی کشور از سازمان ­های دولتی گرفته تا فعالان بخش خصوصی بپردازد.

وی ادامه داد: سیاست ­های اقتصادی کشور، بر مبنای اصل استقلال تعریف شده اما اقتصاد کشور ما از وضعیت اقتصاد جهانی بی تأثیر نیست و به خصوص بحران اقتصاد جهانی که موج دوم آن را در کشورهای اروپایی شاهد هستیم در بخش ­هایی همچون نفت و صادرات غیر نفتی، اثر کوتاه مدت و بلندمدتی بر اقتصاد ایران داشته و خواهد داشت. به علاوه سیاست ­های پولی و مالی کشورهای مختلف همچون آمریکا، کشورهای عضو منطقه پولی یورو و چین در سال جاری میلادی و در سال 2014، تحلیل ­های مختلفی را از وضعیت خاص اقتصادی جهان در سال پیش رو در اختیار فعالان اقتصادی قرار می‌دهد که نیاز است تا اثرات این سیاست‌ ها به همراه سایر چالش ‌های اقتصادی همچون تحریم‌ های بانکی در اتاق ‌های فکر تحلیل شوند و انواع سناریوهای مختلف پیش بینی شده و راهکار عملی و اجرایی برای هر یک ارائه شود.

وی این همایش را سمبل و الگویی از کار مشترک کارشناسان مطرح داخلی از سازمان ­های دولتی، دانشگاه­ ها، بانک‌ ها، نهادهای علمی و تحقیقاتی و شرکت ­های خصوصی برای یافتن راهکاری ملی در زمینه چالش­های اقتصاد داخلی و جهانی بیان کرد و حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و شریف، به همراه افراد با سابقه اجرایی در حوزه اقتصاد را نماد این همکاری و مشارکت در تشکیل اتاق های فکر دانست.

مدیر اجرایی همایش چشم انداز اقتصاد جهان در سال 1392، در این راستا اظهار امیدواری کرد که با حضور آقایان امیدوار رضایی به عنوان مدیر علمی همایش و داوود دانش جعفری به عنوان دبیر اجرایی همایش در کنار اساتیدی چون دکتر مهدی پندار، دکتر رضا طالب لو، دکتر محمد جواد نوراحمدی، دکتر سید علی طباطبایی، دکتر زریر نگین تاجی، دکتر توحید فیروزان، دکتر حسین موسوی، پروانه اصلانی، دکتر محمد نادعلی، دکتر محمد نذیری، محسن رجبی، دکتر بهادر زارعی، دکتر حمید ابریشمی، دکتر محسن مهرآرا و نوشا باقری، اثرات علمی و تحلیلی این همایش بتواند فعالان اقتصادی کشور را در اتخاذ بهترین تصمیم­ها و برنامه ‌ها یاری رساند.

این تحلیلگر اقتصاد جهانی و مدیر دپارتمان مطالعات و تحلیل اقتصاد جهانی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، «آی تحلیل»، به همین جهت مخاطبین این همایش را سازمان ­ها و نهادهای اقتصادی، بانک­ها، مؤسسات مالی و اعتباری، شرکت ­های سرمایه گذاری و بازرگانی و فعالان بازار سرمایه، تجار و صادرکنندگان عنوان کرد که به نوعی فعالیت­ آنها متأثر از مسائل اقتصاد جهانی است و تحریم­ های مختلف اثر این روندها را بر فعالیت ­هایشان مضاعف کرده است.

وی در انتهای این کنفرانس خبری از بانک پاسارگاد به عنوان حامی مالی، از اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران به عنوان حامی معنوی و از روزنامه های دنیای اقتصاد و آسیا به عنوان حامیان رسانه ­ای که تا به حال به حمایت از برگزاری این همایش معظم پرداخته­ اند، قدردانی نمود و از سایر ارگان ­ها و سازمان ­هایی که قصد همکاری و مشارکت در برگزاری این همایش دارند نیز دعوت کرد تا با دبیرخانه همایش با شماره­های 60-22653759 تماس حاصل کنند. حسنی از علاقمندان به ثبت نام در این همایش نیز درخواست کرد تا به وب ­سایت این همایش به آدرس hamayesh.iTahlil.com مراجعه نمایند.

گفتنی است مهلت ارسال مقالات علمی به کمیته علمی این همایش تا 25 اسفند ماه سال جاری است و اساتید و کارشناسان می­توانند مقالات خود را به ایمیل دبیرخانه همایش، به آدرس hamayesh@iTahlil.com ارسال نمایند که به گفته مدیر اجرایی همایش، در پایان تقدیر ویژه­ ای از مقالات برتر صورت خواهد گرفت.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر