تقلای ناتو برای انجام عملیات نظامی در سوریه
به گزارش تسنیم به نقل از راشا تودی؛ دریاسالار جیمز استاوریدیس فرمانده نیروهای ناتو در اروپا در سخنانی در کمیته خدمات نظامی سنای آمریکا از تقلای ناتو برای انجام عملیات نظامی در سوریه پرده برداشت و تاکید کرد: نیروهای ناتو آماده انجام عملیات نظامی در سوریه بر طبق سناریوی انجام شده در لیبی هستند.
وی تصریح کرد: ائتلاف بین المللی نیروهای ناتو آماده هستند تا در صورت نیاز عملیات نظامی مشابه آنچه را که در لیبی انجام داده اند، در سوریه نیز اجرا کنند.وی افزود: کشورهای عضو ناتو در خصوص اجرای برخی عملیات های نظامی در سوریه مذاکره و رایزنی کرده اند. نیروهای ناتو آماده هستند تا سناریوی مشابه لیبی را در مورد سوریه نیز اجرا کنند. دخالت نظامی ناتو در لیبی زمانی آغاز شد که نخستین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل بر ضد دولت لیبی با توافق 28 کشور عضو شورای امنیت صادر شد.
با گذشت دو سال از آغاز جنگ و تنش های داخلی در سوریه، کشورهای خارجی از اقدامات تروریست های سوری حمایت می کنند.وی در این رابطه گفت: شرایط سوریه بدتر و بدتر می شود. بیش از 70 هزار نفر کشته شده اند، یک میلیون نفر آواره شده و مجبور به ترک این کشور شده اند و بیش از دو و نیم میلیون نفر نیز در داخل خاک سوریه بی خانمان شده اند. فعلا هیچ گونه پایانی برای جنگ داخلی خشونت بار مشاهده نمی شود. موضع ناتو این است که با همان ترتیبی حرکت کند که در رابطه با اوضاع در لیبی حرکت می کرد.
به اعتقاد واشنگتن، کوتاه ترین راه ممکن برای پایان دادن به درگیری های خونین سوریه، سقوط دولت بشار اسد است.استاوریدیس ضمن حمایت از طرح آمریکا برای برقراری منطقه پرواز ممنوع بر فراز مرزهای سوریه و ترکیه، گفت: شلیک به سوی هواپیماهای سوریه می تواند موجب خروج نیروهای هوایی سوریه از این منطقه شود.در حالی که دولت روسیه بر حل و فصل مسالمت آمیز بحران سوریه تاکید می کند دولت اوباما بر این باور است که بحران سوریه از طریق دیپلماتیک و سیاسی حل و فصل نخواهد شد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
