بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۰۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۸

یک پیشنهاد به شورای نگهبان برای پایان دادن به شایعات

کد خبر : ۹۶۸۸۱
عصرایران - در روزهای اخیر ، حرف و حدیث های فراوانی درباره بررسی صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان شنیده می شود که نه تأیید شده اند و نه رد.

لذا به شورای نگهبان پیشنهاد می شود ، برای شفاف سازی فضا در راستای حماسه سیاسی که مد نظر رهبر معظم انقلاب است ، درباره آرای اعضای محترم آن شورا در خصوص افراد شاخص رد صلاحیت شده ، اطلاع رسانی کند و طی اطلاعیه ای به مردم اعلام کند که فلان کاندیدا ، چند رأی مثبت و چند رأی منفی در شورای داشته است و مهم تر این که چه کسانی ، مثبت و چه کسانی منفی داده اند.

رأی مثبت یا منفی اعضای محترم شورای نگهبان ، در هر حال ، اختیاری است که قانون به آنها داده است و لذا نباید ابایی از انتشار ریز نتایج بررسی ها داشته باشند. 

قطعاً این شفاف سازی ، می تواند در سالم سازی محیط انتخابات برای حضور حداکثری مردم در روز 24 خرداد ، بسیار اثر گذار باشد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر