بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۰۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰

رفع محدودیت‌های صادرات سیمان به عراق/رشد 50 درصدی صادرات ماکارونی

کد خبر : ۹۹۵۷۷
محمود بازاری در گفت وگو با خبرنگاراقتصادی پانا، تصریح کرد: عراق تولید چندانی در سیمان ندارد و برنامه ریزی هایی برای افزایش استاندارد ورود سیمان به این کشور اتخاذ شده است.

وی درباره صادرات صنایع غذایی در سال گذشته، تصریح کرد: در سال 91 حدود 1.22 میلیارد دلار صنایع غذایی به کشورهای مختلف صادر شده و این در شرایطی بود که عوارض بسیاری بر صادرات برخی از کالاها از جمله ماکارونی ،شیرینی و شکلات و غیره ایجاد شده بود .

بازاری عنوان کرد: سال گذشته صادرات ماکارونی و خمیرهای غذایی از رشد 50 درصدی برخوردار بود و این در حالی است که رقبای جدی از جمله ترکیه در این بخش وجود دارند .

مدیر کل دفتر توسعه صادرات سازمان توسعه تجارت تصریح کرد: در لبنیات و شیرینی و شکلات در سال گذشته در مقایسه با سال 90 رشد چندانی در صادرات حاصل نشده که وضع عوارض صادراتی و کاهش حاشیه سود صادراتی از آن جمله است .

وی ادامه داد: صادرات محصولات غذایی بالغ بر 1.22 میلیون تن به ارزش 2.28میلیارد دلار بوده كه 14.2 درصد رشد وزنی و 5.5 درصد رشد ارزشی را به دنبال داشته و صادرات حداقل یك میلیون دلاری به 50 كشور انجام شده است.

بازاری خاطرنشان کرد: همچنین ‌صادرات محصولات دارویی و بهداشتی بالغ بر 271 هزار تن به ارزش 362 میلیون دلار بوده كه 10.4 درصد رشد وزنی و 1.3 درصد كاهش ارزشی را منجر شده كه این تعداد به بیش از 20 كشور صادر شده است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر