آيتالله مكارم شيرازي:مشروعيت نظام با ماليات عادلانه تثبيت ميشود
به گزارش ايلنا به نقل از روابط عمومي سازمان امور مالياتي، آيتالله مکارم شيرازي با بيان اينکه خانوارها بايد با توجه به ميزان بهرهمندي از مزاياي شهروندي متحمل دو نوع هزينه براي تامين رفاه خود شوند، افزود: بخش اول هزينه خانوارها مربوط به تامين مايحتاج زندگي از قبيل خوراک و پوشاک و هزينههايي از اين دست و بخش دوم هزينهاي است که بايد بابت تامين امنيت، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و... به عنوان ماليات به دولت پرداخت شود.
وي با اشاره به مشروعيت اصل ماليات و اينکه بودجه مورد نياز براي اداره کشور بايد با کمک مردم تهيه و براي آنان هزينه شود، اظهارداشت: حكومت اسلامي ميتواند آنچه را كه براي اداره مملكت لازم است و از منابع ديگر تامين نميشود، از طريق ماليات عادلانه تامين کند که در واقع با اين کار، مساله حفظ نظام و حقانيت و مشروعيت آن با ماليات عادلانه تثبيت ميشود.
ايشان با بيان اينکه سرمايهگذاران و فعالان اقتصادي بايد به اين نکته واقف باشند که درصدي از سود فعاليتهاي آنان متعلق به دولت است، افزودند: فعالان اقتصادي بايد اين نکته را مدنظر قرار دهند که در کنار سرمايهگذاريهاي شخصي، تمامي سود آنان ناشي از سرمايه نيست بلکه بخشي از آن ناشي از سود خدماتي است که دولت در اختيار سرمايهگذاران قرار داده که بايد سهم دولت را به عنوان ماليات بپردازند.
ايشان با اشاره به اينکه بايد مردم را از نظر فرهنگي در خصوص اهميت ماليات آگاه کرد، گفت: اين اقدامات سبب ميشود مردم به راحتي و به صورت داوطلبانه ماليات خود را بپردازند و هزينه وصول آن براي دولت کاهش يابد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
