صدرا در آستانه قرار داد 7 میلیارد دلاری

عیسی رضایی مدیرعامل شرکت استیل آذین ایرانیان با بیان مطالب فوق به خبرنگار بورس نیوز ؛ و با گلایه از اظهار نظر برخی کارشناسان در خصوص فاقد ارزش بودن سهام شرکت صدرا در قیمتهای فعلی عنوان کرد : بنظر می رسد برخی از کارشناسان و فعالان بازار که حتی تصور رشد این چنینی قیمت سهام صدرا را نمی کردند و از خرید سهام جا مانده اند حالا تصمیم به تخریب این سهم گرفته اند زیرا چطور می شود سهامی که با 3 هزار میلیارد تومان پروژه قیمتی بالاتر از 1400 تومان داشت امروز با در اختیار داشتن 6 هزار میلیارد تومان پروژه در قیمتهای پایین تر از 300 تومان ارزش سرمایه گذاری نداشته باشد .
وی افزود : این که فکر کنیم تمام تحلیلها و خرید و فروش های فعالان بر اساس پی بر ای است تصوری کاملاً غیر حرفه ای می باشد چرا که بر مبنای منطقی پی بر ای سهام شرکتها نباید بیش از یک یا دو واحد اختلاف پی بر ای داشته باشد اما می بینیم که سهام شرکتهای با پی بر ای بالای 10 امروز بیش از شرکتهای با پی بر ای 3 تا 4 معامله می شوند .
رضایی در پاسخ به گفته خبرنگار بورس نیوز مبنی بر عدم وجود نکته قابل توجه در گزارش شفافیت اعلام شده توسط صدرا گفت : مهمترین و اصلی ترین موضوع در خصوص سهام صدرا همین نکته است چرا که سازمان بورس به عنوان نهاد نظارتی و مسئول شفاف سازی اطلاعات شرکت ها خود اطلاعات ناقص و تحریف شده به بازار اعلام کرده است و بخش مهم این اطلاعیه از سوی سازمان بورس نیز منتشر نشده است .
وی ادامه داد : شرکت صدرا در گزارش خود به سازمان بورس اعلام کرده بود که در حال حاضر قراردادهای بسیاری به این شرکت با توجه به پروژه های در دست قرارگاه خاتم پیشنهاد شده که دارای رقم قابل توجهی نیز می باشد اما از آنجائیکه هنوز این قراردادها نهایی نشده است و رقم آن هنوز بصورت کامل محاسبه نشده است شرکت در حال حاضر قادر به اعلام گزارش جدید نیست و در شرایط فعلی همان اطلاعات قبلی پا بر جا است ، اما در گزارش شفافیت منتشر شده از سوی سازمان بورس هیچ یک از موارد فوق دیده نمی شود که این موضوع جای سوال دارد !
مدیر عامل شرکت استیل آذین یادآور شد: طی دو ماه (اسفند و فروردین ) نزدیک به 640 میلیون سهم (44 درصد ) سهام صدرا مورد معامله قرار گرفت اما دیدیم که پس از بازگشایی نماد ، این سهم تنها 14 میلیون صف فروش را بخود دید که اغلب آنها حقوقی بودند و اکثر خریداران را اشخاص حقیقی تشکیل می دادند در نتیجه واضح است که حقیقی ها بر سود آور بودن این شرکت در آینده واقف هستند و حتی گزارش سر تا سر منفی سازمان بورس هم نتوانست مانع رشد سهام صدرا و استقبال خوب بازار شود.
رضایی با اشاره به ارزندگی سهام صدرا به چند دلیل مشخص خاطر نشان کرد : قرار بود فازهای 22 ، 23 ، 24 پارس جنوبی توسط یک شرکت ترکیه ای انجام شود اما پس از تغییر مدیریت شرکت صدرا و حضور قرار گاه خاتم الانبیاء در راس مدیریت این شرکت و با انصراف شرکت ترکیه ای از اجرای پروژه بر اساس خبر منتشر شده درتاریخ ( 89.1.29 ) سایت نفت نیوز مذاکرات جدید و جدی با قرارگاه خاتم برای اجرای این پروژه 7 میلیارد دلاری آغاز شده و از آنجاییکه صدرا تنها شرکتی است که می تواند بخش اعظمی از پروژه های فازهای فوق را انجام دهد پس احتمال دریافت این قرارداد توسط آن بسیار زیاد است .
از سوی دیگر خود شرکت صدرا عضو کنسرسیوم فازهای 17 و 18 شده که در این دو فاز از این پس خود مدیر پروژه است نه پیمانکار پس خیلی واضح است که بزودی اتفاقاتی در سهام صدرا به وقوع خواهد پیوست که کمتر کسی می توانست تصورش را داشته باشد .
وی در پایان یاد آور شد : انکار سود آوری صدرا و ارزندگی این سهم به مثابه آنست که ما هنگام سپیده دم پیش بینی طلوع خورشید را نداشته باشیم .
