رئیس حامیان دولت
او که در شهریورماه امسال دوبار به دلیل عارضه قلبی و عفونت ریه راهی بیمارستان شده بود، حتی عضو هیات رئیسه 11نفره فراکسیون انقلاب اسلامی هم نشد تا شاید آنگونه که در یکسال اخیر چندین بار گفته است، سکان اداره امور نمایندگان حامی دولت در مجلس را به مرتضی آقاتهرانی بسپارد.
نخستین بار پس از شکست آقاتهرانی از لاریجانی در انتخابات داخلی فراکسیون اصلگرایان برای هیات رئیسه مجلس در خردادماه سال گذشته بود که موضوع جانشینی وی در ریاست فراکسیون انقلاب اسلامی از سوی حسینیان مطرح شد. اما انتخابات هیات رئیسه این فراکسیون که به سبب تاسیس جوانتر از فراکسیون اصولگرایان است، تا امسال به تعویق افتاد. البته آقاتهرانی همچنان نایب رئیس فراکسیون ماند تا یاور حسینیان باشد. هرچند که هر دو آنها در آخرین دیدار فراکسیون متبوعشان با احمدینژاد در مهرماه امسال غایب بودند.
دادستان دادگاه ویژه روحانیت تهران و رئیس شعبه ۴ دادگاه ویژه روحانیت که از سال 60 به دستگاه قضا راه یافته است، در دولت اول احمدینژاد(سال 86) به سمت مشاور امنیتی و سیاسی رئیسجمهور منصوب شد تا پس از نمایندگی مردم تهران در مجلس هشتم، سابقه فعالیت در هر سه قوه را داشته باشد.
روحانی 55ساله شیرازی الاصل، در چندماه گذشته تز غربالگری در اصولگرایی و ضرورت حضور اصولگرایان ناب را مطرح کرده است. به زعم وی برای ناب شدن جریان اصولگرایی نیازمند چهرههای جدیدی هستیم که از امتحان فتنه پیروز بیرون آمدند. اصولگرایان ناب، آینده این جریان را به دست خواهند گرفت.
