بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۲

بهای سکه رکورد زد

کد خبر : ۴۱۶۲۲
در پي افزايش تقاضا براي خريد طلا، كاهش ارزش دلار و ادامه بحران اقتصادي اروپا، قيمت طلا در بازارهاي جهاني افزايش يافته و قيمت سكه در بازارهاي داخلي نيز به نسبت هفته گذشته 13هزار و500 تومان بالا رفته است.

به گزارش ايسنا، در روزهاي گذشته و با نزديك شدن به سال ميلادي جديد، قيمت طلا در بورس‌هاي جهاني نوسان شديدي را سپري كرد و با افزايش 36 دلاري در طول يك هفته گذشته مواجه شد، در همين حال بازارهاي داخلي نيز با توجه به افزايش نرخ دلار از اين امرتاثير پذيرفته به نحوي‌كه سكه از شنبه هفته گذشته تاكنون 13هزار و500 تومان افزايش قيمت پيدا كرده است!

به نظر مي‌رسد اين افزايش قيمت طلا در بازارهاي داخلي از افزايش قيمت دلار ناشي شده درحالي كه رشد قيمت طلا در بازارهاي جهاني به سبب كاهش ارزش دلار، ادامه بحران اقتصادي اروپا، ركود اقتصادي آمريكا و افزايش تقاضا براي خريد طلا بوده است.

در اين زمينه محمد كشتي ‌آراي ـ رييس اتحاديه كشوري طلا و جواهر ـ با تاكيد بر تداوم افزايش قيمت طلا در آغاز سال ميلادي جديد، به خبرنگار اصناف ايسنا گفت: به طور متوسط در يك سال ميلادي گذشته، قيمت طلا 317 دلار افزايش داشته كه 28.6 درصد رشد را نشان مي‌دهد. در بازارهاي داخلي نيز به دليل افزايش در طول يك سال ميلادي گذشته، سكه 33.5 درصد رشد داشته است.

وي نرخ امروز هر دلار آمريكا را هزار و 78 تومان در بازارهاي داخلي اعلام كرد.

كشتي آراي همچنين قيمت هر اونس پلاتين را با 42 دلار افزايش، هزار و 773 دلار و هر اونس نقره را با 1.5 دلار افزايش،30 دلار و93 سنت ذكر كرد.

پيش‌بيني مي شود با توجه به تعطيلي بورس‌هاي جهان به دليل ژانويه، براي ارائه تحليل جديد از وضعيت طلا، بايد در انتظار سياست‌هاي اقتصادي ـ مالي جديد كشورها در آغاز سال ميلادي بود.

به گزارش ايسنا، امروز در بازارهاي داخلي هر قطعه سكه طرح جديد 363 هزار و 500 تومان، نيم سكه 182 هزار و 500 تومان، ربع سكه 91 هزار و 500 تومان، هر مثقال طلاي‌ آب شده 17عيار، 160 هزار و 500 تومان، هر مثقال طلاي آب شده 18 عيار، 170 هزار تومان و هر گرم طلاي 18عيار با هزار و 310 تومان افزايش، 37 هزار و 100 تومان داد و ستد شد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر